de curand am achizitionat o axa cu came r12 ts.....am dus chiuloasa la facut si volanta.....acum trebuie sa achizitionez o turbina mecanica,galerie de 1.6 si un carburator dublu corp.momentan motorul original al masinii esta dat jos si pus altu ca sa pot circula cu masina.....acum 2 zile am facut toata bucsaraia,punte,bascula si tendoane noi pe spate....
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
Re: Dacia JPX
Quote:
Originally Posted by B-01-JPX
de curand am achizitionat o axa cu came r12 ts.....am dus chiuloasa la facut si volanta.....acum trebuie sa achizitionez o turbina mecanica,galerie de 1.6 si un carburator dublu corp.momentan motorul original al masinii esta dat jos si pus altu ca sa pot circula cu masina.....acum 2 zile am facut toata bucsaraia,punte,bascula si tendoane noi pe spate....
intreb si eu: ceva nou pe la masina? si pe spoilere, inainte sa le vopsesti, cu ce ai dat? ai dat cu ceva degresant sau ai dat cu primer pt plastic? o sarit vopseaua de pe ele? sau inca nu? de aceea intreb ca si eu in curand vreau sami vopsesc spoilerele si sa fiu bine informat! ah, si ai dat cu negru lucios?si pe la motor in final ce iai facut? cv poze recente cu masina?bafta in continuare!
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Dacia JPX
Quote:
Originally Posted by B-01-JPX
mda...nu am prea mai avut timp sa postez ceva despre masinutza mea,cateva poze cum arata masina la aceast moment
vad ca intre timp ai renuntat si la manerele de pe spate, ai putea sa faci acelasi lucru cu pragurile si asa cel din stanga e ruptla motor ce modificari ai adus?
la motor mai nimik,doar o axa cu came r12 ts,care nu e mare diferenta de cea normala de dacie,intre timp am schimbat chiuloasa cu una noua,in rest masina e simpla,am o galerie de papuc 1.6 si un carb dublu corp,dar nu imi vine sa le pun ca o sa consume mult,vreau ca pana la sfarsitu lunii viitoare sa ii fac tinichigeria,ca a luato rugina la praguri,sa vedem bugetu