Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia JPX (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/119703-dacia-jpx.html)

B-01-JPX 21-04-09 00:16

Dacia JPX

6 Attachment(s)
Salut..sunt nou pe aici in comunitatea voastra.....am o dacie 1410 an fabricatie 1999...dacia asta am cumparato in urma cu 2 luni...si as vrea sa imi dati cateva sugestii....si ce modificari as putea face la ea

JAYHOVA 21-04-09 00:28

Re: Dacia JPX

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente....si iti spun daca te apuci de modificari...o sa te coste......

B-01-JPX 21-04-09 00:35

stiu ca o sa ma cpste...dar as vrea niste pareri de la voi ce modificari as putea face

RideTheRiddle 21-04-09 00:39

pune-i jante in primul rand

Speed4U 21-04-09 17:58

Sa o stapanesti sanatos fara incidente ,ce modificari (motor,exterior??) !

JAYHOVA 21-04-09 18:00

eu zic ca arata fff bine asa cum e ea originala........

B-01-JPX 21-04-09 19:29

5 Attachment(s)
astazi i-am vobsit barile fata si spate...dar am uitat sa ii fac poze si dupa ce le-am pus si cand le-am vobsit...le-am vobsit cu negru.maine pe ziua o sa ii fac niste poze cu barile puse...speed4u modificari la motor nu stiu ce ias putea face ca e motor de dacie pe carburator...exterior as vrea sa ii fac mai mult

B-01-JPX 22-04-09 15:20

4 Attachment(s)
uitati si poze cu barile puse....pragurile nu le-am vobsit pt ca sunt prinse in nituri si nu am cleste dala de nituri

andi_cimpean 23-04-09 00:10

Frumoasa masina
Felicitari pentru achizitie.

Am sa fiu sincer cu tine si poate ai sa te superi...dar ai mari lacune in gramatica limbii romane? Tu nu stii cum se scrie "VOPSIT"? in vreo 5 posturi scrii numai "vobsit". Ce naibii este cu tine?

B-01-JPX 06-05-09 13:34

da am gresit eu cu "vopsit" "vobsit" nu am de ce sa ma supar pe tine...dar am o nelamurire...vreau sa cumpar axa cu came de renault 12 ts si nu stiu sigur daca se potriveste pe dacie cu motor de 1.4...aaa si am uitat vreau sa schimb si segmentii si nu stiu de care sa iau frantuzesti sau nemtesti...care sunt mai buni.....ca am fost acum cateva zile cu ea la mare si am tinuto in blana toata autostrada in 150.....si acum imi arunca ulei pe toba=))=))...asta a fost testul ei de viatza...credeti daca o dadeam pe benzina se ducea mai mult???ca eu am mers pe gaz....nici mie nu mia venit sa cred ca toata autostrada am tinuto pe saraca in 150

conty one 06-05-09 13:55

si scapa de capace la roti .. vopseste jantele astea cu negru si marginile rosii..da bn,asta pana iti iei jante dc iti iei...sa faci stalpii negri sa ai o continuitate k vad k ai si folie, asta asa sa dea mai bn ..noroc in continuare la modoficari cat mai multe

ICE-M@N 06-05-09 15:19

Daca tot ai dat spoilarele jos sa le vopsesti, de ce nu le-ai vopsit in culoarea masinii?
Cred ca arata mai bine.

B-01-JPX 06-05-09 18:35

am vb cu morcov si mia zis barile au o culoare masina are o culoare....mia zis ca arata bn cum am facut......app merge sa pun pe dacie cu motor de 1.4 axa cu came de renault 12 ts...si ce segmenti sa cumpar fratuzesti sau nemtesti.....care sunt mai buni si cam cat costa

Ingerasul99 06-05-09 19:49

cate staturi de vopsea ai dat pe bari?

B-01-JPX 06-05-09 21:17

mia intrat cam un spray la bara....am dat sa iasa in evidenta negru...pt ca daca stii u barile la dacii sunt mai deschise la culoare si am hotarat sa le fac negre....dar cu axa aia cu came de renault 12 ts si segmentii cum ramane:lol::lol::lol::lol:imi zice si mie cineva?

All times are GMT +2. The time now is 19:51.

- Copyright 2026 4Tuning