cand zici simpla ma gandesc doar rotile si tabla si motoru adica doar masina in sine....in loc de simpla as zice cat mai originala.O umpli cu elemente originale exact ca din fabrica si in plus o poti "aseza" pe sosea.Niste jenti mai "originale" cum are KSU, nu simple.In fine o faci cum vrei tu.
sa o stapanesti sanatos si multi kilometri cu ea....acum putem sa facem si steagul romaniei nu numa cel al frantei ... ) ... lukas acum ai de facut 3 seturi de dungi...deci punete pe treaba...
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
Re: Dacia 1300 - [CT 02 LFR]
batranica a primit bari nichelate si tampoane mari
din pacate tampoane doar pe fata
bara este putin cam stramba din suporti, va fi pusa la punct in curand
Am citit eu undeva ..ai voie fara bari daca ii pui tampoane dalea de caiuciuc acum nu stiu ce sa zic :O oricum e frumoasa si cu bari si tampoane mari...
Legal nu ai voie fara bari....practic... eu am mers 1 an de zile fara bari si nu mi-a zis nici un gabor nimic.Oricum mergi la risc...te prinde spui ca le-ai dat jos sa le vopsesti sau ca erau strambe :P
daca e garda si atat, scapi, dar daca ai ghinion sa te opreasca politia cand sunt cu duba de la RAR...o belesti big time pentru orice rahatis care nu a fost din fabrica sau e modificat, chiar si un pic.
Stiu sorry de offtopic ..pe mine m-a oprit pe Dn1 rar cu politie mia cerut rovigneta alea si nu avea dc sa se ia si ma gasit ca scoate mai multe noxe si ca aveam pe fata cauciucuri de 165 si in talon era 155 dar am spus ca le-am schimbat ptr ca sunt de iarna si etc si am scapat cu avertisment
umblu fara bari de atata timp si multi dintre ei nu au comentat mai nimic...atata timp cat masina arata bine....nu ar avea dc sa se ia de tine...cei drept in lege asha scrie...si amenda e in jur la 5 mil..din cate stiu eu ... ca ultima oara cam atata mi`a zis nenea politaiu da am scapat cu amenda de centura...oricum ideea e ca dak vrei masina modificata iti treb si un pic de cunostinte p ici p colo...ca altfel nu ai sanse...in loc sa bagi bani in masina dai spaga sau platesti amenzi de ti se satura de masini "modificate" , "tunate" si toate cele...hai cu LFR`u la mecanicos...