20-02-11, 16:39
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
|
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
Cred CA Cristi a mai repetat de cateva trilioane de ori sa pasajele vor fi facute cand o sa dea de bani special pentru pasaje, un tub de spray e 32 ron, si 12 ala de lac...nu se merita pentru o treaba de mantuiala.....si eu nu stiu ce rugina asa grava ai vazut tu pe pasajele alea...ca si tie daca iti baga unu briceagul in vopsea pana la tabla si lasi tabla asa o saptamana doua, o sa ai si tu rugina asa grava cum zici tu ca are cristi... Domnul cristi are alte prioritati acum
https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...e-chimica.html
CONTACT 0763096148
|
|
|
20-02-11, 17:26
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by B XX ADI
Cred CA Cristi a mai repetat de cateva trilioane de ori sa pasajele vor fi facute cand o sa dea de bani special pentru pasaje, un tub de spray e 32 ron, si 12 ala de lac...nu se merita pentru o treaba de mantuiala.....si eu nu stiu ce rugina asa grava ai vazut tu pe pasajele alea...ca si tie daca iti baga unu briceagul in vopsea pana la tabla si lasi tabla asa o saptamana doua, o sa ai si tu rugina asa grava cum zici tu ca are cristi... Domnul cristi are alte prioritati acum
|
La mine te-ai referit la treaba cu rugina?...
La faza cu spray-ul...mai dă-l dracu' cu 32 de lei...că mai mult de 20 de lei nu costă unul duplicolor sau mai ştiu eu ce altă marcă...un albastru închis să fie şi să nu mai vadă aşa ostentativ pasajele alea...
În plus, nu se consumă tot spray-ul şi sigur îi va mai găsi şi altă întrebuinţare la restul de vopsea din tub...
Zic asta pentru că e păcat de restul de vopsea, dar na, acum face omul ce poate şi ce doreşte, dar sigur nu poate da vina pe bani pentru un spray de vopsea...
|
20-02-11, 18:24
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
|
La faza cu rugina m-am referit la cosmin...
La faza cu vopseaua...crede-ma daca ai vedea pasajele mai de aproape, o sa iti dai seama ca nu merita da le dai de mantuiala cu spray-ul.... Cu maxim o zi de lucru si rabdare pasajele se fac gigea, dar adevarul e ca nu prea are timp, si nici vremea nu este prea favorabila acum .
|
|
|
20-02-11, 18:58
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Ce notă ai la chimie?
Aluminiul cocleşte...
On:
Cristi...măcar o vopsea albastră la spray, dacă dai pe pasajele alea, tot ar mai arăta cumva...
păcat de albastrul ăla frumos de pe maşină...
|
Da scuze, am gresit bun aluminiul se cocleste. Nu se v-a mai repeta
Quote:
|
nu am zis de pasaje ca curge rugina din ele adica stau sa cada...m-am referit ca "sunt ruginite" cineva a intrebat ce se aude cu pasajele. Si din aceasta cauza am spus acest lucru, sper sa nu se fi creat confuzii. Imi cer scuze pentru off-topic
|
|
|
20-02-11, 19:03
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
Da scuze, am gresit bun aluminiul se cocleste. Nu se v-a mai repeta
nu am zis de pasaje ca curge rugina din ele adica stau sa cada...m-am referit ca "sunt ruginite" cineva a intrebat ce se aude cu pasajele. Si din aceasta cauza am spus acest lucru, sper sa nu se fi creat confuzii. Imi cer scuze pentru off-topic
|
de parca ar fi prima oara cu off-topic
|
|
|
20-02-11, 19:31
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
|
|
|
20-02-11, 22:29
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by By Afs-Cot
|
Mai ai pretentii? O sa rog din nou moderatorul sa curete, o sa ma injure dar nu e vina mea... nici macar nu am dat eu drumu la discutii
Quote:
|
Adi tu sti mai bine pentru ca ai vazut masina si nu e asa rau precum pare in poza, mersi ca ma susti sti tu ce sti
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
La faza cu spray-ul...mai dă-l dracu' cu 32 de lei...că mai mult de 20 de lei nu costă unul duplicolor sau mai ştiu eu ce altă marcă...un albastru închis să fie şi să nu mai vadă aşa ostentativ pasajele alea...
În plus, nu se consumă tot spray-ul şi sigur îi va mai găsi şi altă întrebuinţare la restul de vopsea din tub...
Zic asta pentru că e păcat de restul de vopsea, dar na, acum face omul ce poate şi ce doreşte, dar sigur nu poate da vina pe bani pentru un spray de vopsea...
|
Andi nu are rost sa prapadesc vopseaua pe pasajele de acum prefer sa o folosesc cand or sa fie finisate si facute frumoase nici pe mine nu ma incanta pasajele de acum dar am alte prioritati la masina or sa vina si pasajele alea ca nu o sa o las asa
Oricum vremea nu ma lasa sa fac ceva la ea... momentan doar ma plimb cu ea, reparatii nimica
|
|
21-02-11, 00:11
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
|
ce prioritati ai la masina ?
|
|
|
02-03-11, 00:45
|
|
Stage 4
Member of: [Dacia Rally Team]
|
Cred ca sa isi cumpere alta este prioritatea la masina )
|
|
|
02-03-11, 00:48
|
|
Stage 4
|
hm nu cred ca va face asta prea curand
|
|
|
07-03-11, 22:00
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Au aparut suporti si tampoanele pentru cutie, multumita lu` Bolidu, au fost facuti din tabla de 3mm sudata cu MIG, mai trebuie putin finisati vopsiti si incercati pe masina
|
|
|
13-03-11, 08:18
|
|
Stage 1
|
Cu pasaju' ala ce ai mai facut?
|
|
|
20-03-11, 13:19
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Nu mai gaseam topicul, se pierduse prin paginile 3 4
Am mai facut una alta la masina am vopsit rotile spate, buzele erau foarte ruginite, au fost curatate pana la fier, sau dat cu grund si cu vopsea neagra,
Daca tot eram la capitolul vopsea, am mai curatat zonele cu rugina ale masinii, in mare parte pe spate, pe la aripi, putin la praguri , le-am grunduit si au fost vopsite in culoarea masini, vorba unui prieten, arata si ea a masina acum
Am mai retusat si unele zgaraieturi din partea din spate a masini, cand se mai incalzeste o sa fac si partea din fata
Si diseara daca am timp o sa pun poze cu viitorul motor-cutie ale masinii si o sa dau si cateva detalii tehnice legate de acest motor, cei care stiu detalii despre proiect ii rog sa nu posteze
|
|
|
20-03-11, 13:52
|
|
Stage 2
|
ce urat se vad pasajele spate
incearca sa le repari cat mai repede
numai bine
|
|
|
20-03-11, 14:04
|
|
Stage 5
|
Trebuie sa faci un drum pana la ghetto...cu pasajele alea spate ...bleah.
|
|
|
|
|