imi place!!! adica nu imi palce starea masini imi place ce faci!!!tu esti unul dintre unici!!Adica alti se dau mari si spun ca au ganduri mari cu masina si ca o sa faca o sa dreaga...dar tu nu ai zis nimic si ai facut treaba!!!TOT RESPECTU!! multa bafta la lucru pentru ca ai nevoie sper sa iti iasa superba!!
imi place!!! adica nu imi palce starea masini imi place ce faci!!!tu esti unul dintre unici!!Adica alti se dau mari si spun ca au ganduri mari cu masina si ca o sa faca o sa dreaga...dar tu nu ai zis nimic si ai facut treaba!!!TOT RESPECTU!! multa bafta la lucru pentru ca ai nevoie sper sa iti iasa superba!!
de zis am zis si eu ca ma voi apuca intr un timp aproximativ , si mam tinut de cuvat , acuma cat va dura toata lucrarea nu pot spune pentru ca nu stiu cand va fi gata , vreau sa fac totu cap coada,
Am vazut postul in care spuneai ca ai un carb de R12
ce aia vut tu este de pe Dacia 1100, cu soc automat
carburatorul sigur functioneaza f bine! numai ca la soc automat turatia de ralanti se va reduce numai odata cu incalzirea apei din circuitul de racire ...
Sa ai spor!
Nu pui te rog mai multe poze cu pasajul modificat? Poate mai fur vreo idee de la tine... Apropo frumoasa masina si ma bucur sa vad ca se lucra la dacii care pana la urma SUNT MASINI ADEVARATE (traiasca simplitatea lor). Si eu sunt in drum sa readuc la viata o dacie muscle din 81. Succes si astept produsul finit!
sugestie: incearca si tu sa faci poze cu un aparat foto digital... ca astea sunt sigur ca sunt facute cu telefonul si se vad un pic aiurea -> daca mi`as gasi incarcator pt camera,cu cea mai mare placere as face poze cu ea !
dar ce ai avut cu vechiul segment fata?...l-ai dat la catel sa il roada? -> probabil ca da )