Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 29-12-08, 20:41   #106
CyberCSX
Banned

Stage 5

Default Re: NT 01 EER o dacie....sper sa va placa

Nu. Nu se prosteste. Flanse am si eu pe a mea si 10 mm nu-i mare brīnza. Aproape ca nici nu se vede. Eu am 50 mm.
Īn afara de asta exista de aluminiu destule. E doar treaba de TIMP PT CAUTAT si de bani.
Ia citeste AICI.
Tablele alea vechi nu numai ca-s iesite din moda de mult dar sīnt si grele. O masina BUNA tebuie sa fie cīt mai usoara si daca pui jenti cauti ceva serios, centrat si nu mai stie naiba ce minuni īntoarse si resudate pe strung, interior de dacie si inel de la ARO 10 sau alte minuni.

Cīteva exemple de jenti ce se potrivesc perfect pe dacie (care le vezi defapt si īn lincul pus mai sus).

Ca recomandare pt. cautare, n-ar strica, A SE BAGA NASUL īn EBAY-ul frantzuzesc ca e plin de ele

Last edited by CyberCSX; 19-04-09 at 20:56.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 30-12-08, 00:22   #107
B-81-TAF

Stage 5

B-81-TAF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

voi stiti mai bine
B-81-TAF is offline   Reply With Quote
Old 30-12-08, 00:23   #108
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
@ L3ul

Mamaaaa............. Lasa-te de ruginaturi revopsite ca strici tot.
Mai bine mai asteapta pīna īn primavare / vara, aduna-ti ceva bani si ia-ti ceva serios de aluminiu eventual cu placa de adaptare daca nu gasesti īn 3 prezoane.
Nu te prosti cu cīrpaceli ca graba strica treaba si e, zau, pacat de masina aia si de munca ta.
scuzama dar rugina e doar desuprafata.... fa diferenta.. si vopsite arata super marfa in fine , am precizat ca e parere personala+ ca ce arati tu acolo cu jantele alea in 3 prezoane de aliaj, sincer sunt vise, vise prea scumpe si greu realizabil in romanaia

Quote:
Tablele alea vechi nu numai ca-s iesite din moda de mult dar sīnt si grele. O masina BUNA tebuie sa fie cīt mai usoara si daca pui jenti cauti ceva serios, centrat si nu mai stie naiba ce minuni īntoarse si resudate pe strung, interior de dacie si inel de la ARO 10 sau alte minuni.
si cine a zis ca sunt iesite din moda? eu am vazut destule dacii cu astfel de jante si dadeau super bine cu modelul, si gandestete sa toate jantele de tabla sunt sudate, asa ca nu vad de ce ar deranja pe cineva sa dubleze o janta? ca daca e sa o lom asa si o janta noua sudata prost poate crapa... asa ca daca sti unde sa o duci sa iti dubleze calumea o janta eu nu vad nici o problema, prefer asa decat o adaptare doar ca nu se potrivesc jantele (parerea mea si a multora de pe forumului asta)
bafta

Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....
O batrana din '76

Last edited by Daniel_Toa; 31-12-08 at 08:50.
b08ygs is offline   Reply With Quote
Old 30-12-08, 01:27   #109
CyberCSX
Banned

Stage 5

@ b08ygs

alea de aliaj nu sīnt vise daca ai putintica rabdare sa faci economii. fiind niste jenti care se mai folosesc numai pe OLDTIMERE (R 12 etc.) le iei pe ebay la un pret de nimic ceva īn jur de 100 / 150 EURO bucata si vīnzatorul e fericit ca sa scapat de ele.

Singura problema se pune transportul īn RO si pt. asta exista de ex. autocarul ATLASIB. De cīnd sīnt īn DE am trimis si pe dracu cu astia si transportul nu este exasperat de scump. Se mentine īn limitele normale.

Eu stiu (sīnt constient) ca sīnt "depasit cu mult" de situatia romāneasca (standard de viata / cīstig / posibilitati) dar cīteodata RABDAREA pt. a face Economie pt. o anumita calitate este foarte rentabila.
Nu mai vorbesc ca daca este la o adica sa le vinzi, īti scoti banii cu siguranta ca asa ceva nu gasesti īn tara pe toate drumurile.

Nu contest ca īn Romānia jentile alea de tabla n-ar fi la moda. Sīnt IN pt. ca nu este alt ceva pt daciile astea "vintage" ca daca s-ar gasi jenti moderne de aliaj īn 3 prezoane, jenti ce folosesc altii pe masinile produse acum, pe pariu ca nimeni n-ar mai folosi tablele astea. Eventual pt. gume de iarna.

Īn caz ca tu vrei sa vinzi jenti din astea de tabla, eu nu vreau sa-ti stric afacerea bagīndu-ma peste tine dar crede-ma ca stiu procedura. 28 de ani am stat īn RO, am avut si eu dacie facuta īn 76 si am īntors pe strung destule jenti din astea si la particular si īn service-ul unde am lucrat īn Resita.
Old 30-12-08, 01:29   #110
B-81-TAF

Stage 5

B-81-TAF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

un pret de nimic 150E/bucata. omule pe forumul asta lumea cumpara/vinde jante la 25 ron bucata, la ce te astepti. =))))
B-81-TAF is offline   Reply With Quote
Old 30-12-08, 01:35   #111
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Quote:
@ b08ygs

Īn caz ca tu vrei sa vinzi jenti din astea de tabla, eu nu vreau sa-ti stric afacerea bagīndu-ma peste tine dar crede-ma ca stiu procedura. 28 de ani am stat īn RO, am avut si eu dacie facuta īn 76 si am īntors pe strung destule jenti din astea si la particular si īn service-ul unde am lucrat īn Resita.
nu, nu am nici o afacere+ ca janta din poza nu e amea...eu doar am dat un mic sfat am mai ziso, e doar o parere personala
Old 30-12-08, 01:49   #112
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

baiatul momentan nu cred ca are 150E pt O JANTA si cred ca, cu 600E mai bine imi iau un motor potent decat 4 jante in 3 prezoane care peste 2 ani nu le dau pe 200E parerea mea, mai bine merg cu table decat cu 600E pe drumurile noastre

Last edited by Daniel_Toa; 31-12-08 at 08:52.
Old 30-12-08, 11:55   #113
L3ul

Stage 5

L3ul's Avatar

Member of:
[Honda]
Exclamation Re: NT 01 EER o dacie....sper sa va placa

Quote:
Originally Posted by b08ygs View Post
revenind ca am deviat destul, baiatul momentan nu cred ca are 150E pt O JANTA si cred ca, cu 600E mai bine imi iau un motor potent decat 4 jante in 3 prezoane care peste 2 ani nu le dau pe 200E parerea mea, mai bine merg cu table decat cu 600E pe drumurile noastre
foarte adevarat omule...foarte adevarat......pentru forta de cumparare din ro....e enorm de scump...
L3ul is offline   Reply With Quote
Old 30-12-08, 23:15   #114
za_kristake

Stage 5

za_kristake's Avatar

Faina masina leule, nu stiu cum poti dormi noaptea cand stii ce ai in porbagaj si interioru ei. Cat despre genti de 600euro, cand nu se mai merita sa cumperi masina noua, nu prea merge.
za_kristake is offline   Reply With Quote
Old 31-12-08, 11:17   #115
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

din aia 600 de euro treci in 4 prezoane iti iei jante incaltate si iti mai raman bani sa pui si pasaje si este si mai sanatos in 4 decat 3..........am simtit-o pe pielea mea!
bolidu' is offline   Reply With Quote
Old 31-12-08, 11:20   #116
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

@cyber csx
1.nenea..primul model de janta sunt aproape sigur ca e ptr renault 8 ( dacia 1100) si celalalt model daca nu ma insel tot asa e
2.flansele de adaptare nu sunt tot carpeli?...ziceai ceva ...cum sa nu inceapa cu carpeli

@kristake....vezi ca despre genti se vorbeste pe eva.ro ( cred ) de la prada, de la guci
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
Old 31-12-08, 11:36   #117
CyberCSX
Banned

Stage 5

@ giubau_v8

Distantzoare / adaptoare nu sīnt cīrpaceli.
Se folosesc de regula si aici pt. a scoate rotile mai īn afara
Am si eu pe a mea la 5 cm chit ca am 5 prezoane.

@ bolidu'

Da. Ai dreptate. Mai ales daca īi mai pui si motor mai puternic.
Eu am mers pe ideia originalului la putere standard de acea am recomandat cele īn 3.

@ L3ul

Poti sa mai pui o poza cu ea din fata cu farurile stinse?
Mi se pare mie sau tu ai plasa peste tot botul fiind īnchisa ca la Charger?

Last edited by Daniel_Toa; 31-12-08 at 12:00.
Old 31-12-08, 12:02   #118
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Va rog, mai usor cu off topicul !
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Old 31-12-08, 12:02   #119
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Quote:
@ L3ul

Poti sa mai pui o poza cu ea din fata cu farurile stinse?
Mi se pare mie sau tu ai plasa peste tot botul fiind īnchisa ca la Charger?
plasa se opreste la farurile din exterior uitate atent la poza asta http://194.88.148.124/e8/d8/25/1d/Picture_1185.jpg?v=1
se vede clar unde se oprste plasa aia neagra
Old 31-12-08, 12:06   #120
CyberCSX
Banned

Stage 5

Ok. Acum am vazut.
Pīna acum nu ma uitase-m asa atent, mai port si ochelari si am unele mici probleme cu detalii pe fonduri īntunecate.
- Copyright 2025 4Tuning -