13-08-06, 12:06
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers]
|
Re: mashini de prin botosani
Quote:
Originally Posted by The Professor
Botosani are cele mai de *** drumuri din tara, imi pare bine ca nu vin decat 2,3 zile la cateva luni , oricum si atunci ma imbolnavesc de nervi cu craterele care sunt!! Pe bulevard nu am mai trecut de un an de zile cred! Primarul Flutur e cea mai mare dezamagire a mea si tuturor celor care au masini, o da la intors ca nu are cum , ca se vor face , dar cand??? Au zis ca decoperteaza tot dar vad ca s-au apucat de carpit. Nu cred ca termina nici pana la iarna si oricum in primavara va fi la fel!! Cum spunea cineva mai demult "Botosani orasul cu drumuri de cetate!!"
|
 da
stie cineva daca au mai taiat din prostiile alea? sa pot merge si eu?
|
|
|
13-08-06, 13:12
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
no , tot asa sunt
|
|
|
13-08-06, 13:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by siminelsimi
no , tot asa sunt
|
macar am vazut in dimineata asta ca le`au colorat
Last edited by ESPinoza; 17-08-06 at 22:21.
|
|
|
13-08-06, 14:34
|
|
 Stage 5
|
sunt colorate de mult wey , ia si tu laguna lu maica-ta sa mai vezi care e treaba
|
|
|
13-08-06, 15:16
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by The Professor
Botosani are cele mai de *** drumuri din tara, imi pare bine ca nu vin decat 2,3 zile la cateva luni , oricum si atunci ma imbolnavesc de nervi cu craterele care sunt!! Pe bulevard nu am mai trecut de un an de zile cred! Primarul Flutur e cea mai mare dezamagire a mea si tuturor celor care au masini, o da la intors ca nu are cum , ca se vor face , dar cand??? Au zis ca decoperteaza tot dar vad ca s-au apucat de carpit. Nu cred ca termina nici pana la iarna si oricum in primavara va fi la fel!! Cum spunea cineva mai demult "Botosani orasul cu drumuri de cetate!!"
|
ehhh...exagerezi cand spui ca-s cele mai naspa din tara.inseamna ca nu ai umblat prea mult prin tara asta.nu zic ca ar fi bune...sunt naspa intradevar...dar nu cele mai...
strada care ne face de ras (fiind si una foarte importanta) este bulevardul...cel putin de la Liceul de Arta pana la IRE.
|
|
|
13-08-06, 15:25
|
|
 Stage 5
|
da intradevar , acolo e mai naspa .. in rest s-a cam rezolvat treaba , mai ales pe stradutele mici .. sunt curios ce o sa iasa si cu semaforizarea , pare interesant  pacat ca n-au bagat giratoriu la bazar .. ar fi mers perfect ..
|
|
|
13-08-06, 16:27
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Asa e...avetzi masini care nu se gasesc in orasele mari....dar dacia aia e penala rau....scoatetzio...
|
|
|
13-08-06, 17:31
|
|
 Stage 5
|
pai ar trebui facut un topic "kitch tuning botosani" si bagata acolo .. s-ar umple de poze sigur
|
|
|
13-08-06, 23:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by siminelsimi
da intradevar , acolo e mai naspa .. in rest s-a cam rezolvat treaba , mai ales pe stradutele mici .. sunt curios ce o sa iasa si cu semaforizarea , pare interesant  pacat ca n-au bagat giratoriu la bazar .. ar fi mers perfect ..
|
nu stiu de ce, da asa am o presimtire ca semafoarele de la bazar o sa stea mai mult culcate la cat de inspirat au fost puse
|
|
|
17-08-06, 22:21
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by claude307
nu stiu de ce, da asa am o presimtire ca semafoarele de la bazar o sa stea mai mult culcate la cat de inspirat au fost puse 
|
e
acu sa le vedem puse cine stie cand termina astia lucrarile, k doar nu e nici o graba...ce dak unii isi rup masinile  ,nu prea conteaza ... apropo, cea mai inspirata investitie in botosani , dak aveti bani, e in SERVICE AUTO...e cea mai prospera
|
|
|
17-08-06, 22:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by danielrx4
e
acu sa le vedem puse cine stie cand termina astia lucrarile, k doar nu e nici o graba...ce dak unii isi rup masinile  ,nu prea conteaza ... apropo, cea mai inspirata investitie in botosani , dak aveti bani, e in SERVICE AUTO...e cea mai prospera
|
mai in gluma sau mai in serios e foarte adevarat ce spui.. la lux auto e plin!
|
|
|
21-08-06, 18:07
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
uitazti aci dacie...
|
|
|
21-08-06, 19:38
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
21-08-06, 20:10
|
|
FOTO Member
 Stage 5
Member of: [4Rally] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by TND--TEAM
|
TND--TEAM uita'te la my photo's
|
|
|
24-08-06, 02:00
|
|
Stage 3
|
Bine am veni, bine v-am gasit, in sfarsit am si eu timp sa stau pe forum de cand imi refac motorul la masina.........esentialul e ca am citit aici pe forum ca ar fi niste cluburi, dar nu am auzit de nici unul. Ca si Espinoza, sunt student in Iasi, "actionez" pe acolo, dar as vrea sa fac un club aici, sa fi si cunoscut. HMMM? Ce spuneti?
|
|
|