Quote:
Originally Posted by Wilgax
Oameni buni,ce ma enerveaza cel mai mult este faptul k voi gata le-ati interzis sa mai vina.Adica asa gata dintr-o data............inteleg eu k sau mai luat pe la bataie sau alte faze de-astea.........dar asta nu inseamna k de-akuma pt un Burn si un cerculetz gata Croitoru Xandor sau Lazar nu mia au voie sa vina.Voi aveti dreptate da era vorba d eliniute,dar cel mai tare e naspeala faza k voi nu le mai dati voie sa vina.Nasol da na..............faceti ce vreti.Nu prea vreau sa ma complic la faze de-astea dar e pacat.Si apropo de oameni...............la o intrunire cu liniute asa se face se plimba dintr-o parte in alta??Deci nu pot sa pricep ce vina aveau baietii dak oamenii se plimbau knd aveau ei chef pe pista!!Nu prea vad asa ceva la intruniri...........sau la voi e mai special poate!!!
|
Ma... ce este asa de greu de inteles ca este vorba de niste reguli care trebuie respectate. Cand am sa vin la Botosani si am sa fac ce ma taie capul atunci o sa accept acelasi lucru la Suceava.
Plus ca din cate stiu eu chestii de genul injuraturi si restul nu se accepta nicaieri. Ca sa nu mai spun de saritul la bataie. Ca nu au unii mai multe perchi de ... .
Daca era voie sa se faca drift si burn atunci se spunea la toata lumea si facea toata lumea. dar nu a fost.
A fost CURSA DE ACCELERATIE si nu intalnire de liniute cum spui tu. Si atat. Si asta este ultima mea explicatie sper.
Cine are de inteles bine. Cine nu asta este.... inseamna ca oricum degeaba explic