Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Reply

Thread Tools
Old 24-01-06, 09:44   #16
99mje

Stage 2

99mje's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Death\"
Da...ai dreptate....sunt sposori....sunt si bani...dar pakat k nu sunt prea multi imaptimiti.....plus k pe noi prin Bt nu este nici o firma care sa se ocupe de asa ceva....ma refer la tunat masini sau pur si simplu....yo am fakut odata la firma lui taicamiu tuning.....dar m-am lasat deoarece nu am avut cu cine sa lucrez...acu inka ma mai chinui sa gasesc o firma serioasa care aduce accesorii si alte chestii..sper sa reusesc sa gasesc una de incredere.....
n-are nici o legatura mey...majoritatea alora care sunt pasionatzi nu au de unde sa bage bani k lumea in tuning...shi aia care au...prefera sa ia direct o mashina tare stock...doar un exemplu-XANu'. exceptii sunt...uite-l pe UZY(R.I.P) care a bagat ceva bani in mertzu ala...shi nu l-a oprit faptu k nu e nici o firma in bt...cred k ala e facut la c&c..din cate stiu io..da altu sa fi facut la fel nush sa fie..poate ma insel...
99mje is offline   Reply With Quote
Old 20-03-06, 08:27   #17
Hades_PbyR

Stage 1

Hades_PbyR's Avatar

Default Re: hello

Hai ma o punem de-o cursa la bt, una legala?
Hades_PbyR is offline   Reply With Quote
Old 20-03-06, 20:53   #18
ZET-EVO
PoweredBYRacers Team Leader

Stage 4

ZET-EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]

Ma marlane... mergi blat? )) INtra la noi la forum ca sa mai aflii si tu ce facem pe acasa.
ZET-EVO is offline   Reply With Quote
Old 20-03-06, 21:29   #19
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hades_PbyR
Hai ma o punem de-o cursa la bt, una legala?
frate esti din bt daca s-ar face asa cursele batand din palme asa credeam si eu la inceput faci o cursa in 2 zile da cand incepi sa cauti sponsori aprobari o sa vezy ca nu mai e asa usor si cel mai important e sa se implice un cluk rar o persoana fizica sa faca asa ceva sooo sa lasam cursa wrc din mai sa fie cea mai tare din moldova si speram sa fie asa
TND--TEAM is offline   Reply With Quote
Old 20-03-06, 21:33   #20
ZET-EVO
PoweredBYRacers Team Leader

Stage 4

ZET-EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]

TND... el e pres PoweredBYRacers Botosani. El va contribui la org acelei curse. Si sper ca va fii cea mai tare. Eu o sa vin personal la BT ca sa ma asigur de buna desfasurare.

Team Leader XCE Constanta
ZET-EVO is offline   Reply With Quote
Old 20-03-06, 21:53   #21
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

cu siguranta vor fi si masini masini speram si piloti din vtm sa arate ce stiu oricum o sa fie cursa care merita sa fie povestita nepotilor in privinta organizarii nu cred ca sunt in asmura sa dau eu reguli sau prin aprilie paote dau o fuga sa vad traseuu
TND--TEAM is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -