Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   hello (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/8042-hello.html)

Morro 12-09-05 13:08

hello

hihi vad ca nu prea e activitate la sectiunea Botosani ..

hai sa vedem ceva miscare ca in weekend cred ca trec pe acolo :lol:

ESPinoza 15-09-05 10:11

nu veni ca ai sa fii dezamagit :) sisncer nu prea ai ce vedea

Low_Ridah 15-09-05 14:15

Daca in Botosani nu ai ce vedea apoi ................... :lol: ..... in Botosaniu vostru e paradis .... e ... bucsit de masini faine .... in orasu ala .... jumate sunt oameni care nau ce face cu banii ... un sfert au f multi bani .... si restu au bani :D ... prea multe masini faine pacolo .

Morro 15-09-05 14:42

:lol: trec pe acolo destul de des, stati linistiti ... stiu care e treaba ... oricum nu cred ca vin cu masina mea, deci nimic interesant

ESPinoza 15-09-05 17:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Daca in Botosani nu ai ce vedea apoi ................... :lol: ..... in Botosaniu vostru e paradis .... e ... bucsit de masini faine .... in orasu ala .... jumate sunt oameni care nau ce face cu banii ... un sfert au f multi bani .... si restu au bani :D ... prea multe masini faine pacolo .

pai sincer nu prea ai ce vedea in afara de un sl.... poate daca nu murea badarel mai aducea el ceva mashini... in rest... multe mashini de lux adevarat... plin de tuareguri... a8... seria 7... s`classe.. cateva clk`uri... si cam toate sunt diesel :)

Death 15-09-05 19:55

Re all! Si yo-s din Botosani si sunt mai nou pe acilea....:D asa...k k-arei treaba??:D

Vladutzzz_sv 16-09-05 15:18

as

Ma bucur ca si pe la Botosani incepe sa se miste ceva

Death 17-09-05 03:55

Eh...tre sa mai vina lumee...dar totul se face cu rabdare...:D

Low_Ridah 18-09-05 18:54

Foarte fain .... sa speram k comunitatea din Botosani se va dezvolta ..... acolo sunt bani ....nu in Sv ... poate dak se va forma o comunitate calumea se vor face ceva curse si in BT .. ceva frumos cred.. k Sponsori sunt pacolo destui.

Death 22-09-05 16:11

Da...ai dreptate....sunt sposori....sunt si bani...dar pakat k nu sunt prea multi imaptimiti.....plus k pe noi prin Bt nu este nici o firma care sa se ocupe de asa ceva....ma refer la tunat masini sau pur si simplu....yo am fakut odata la firma lui taicamiu tuning.....dar m-am lasat deoarece nu am avut cu cine sa lucrez...acu inka ma mai chinui sa gasesc o firma serioasa care aduce accesorii si alte chestii..sper sa reusesc sa gasesc una de incredere..... :roll:

TND--TEAM 22-09-05 20:36

:P in primul rand la bt chiar daca ar fi bani nu ar fi loc unde sa se faca o cursa !!!! :lol:
daca la sv au aeroport si e greu dapa la bt unde nu e nik @!!!!

Low_Ridah 23-09-05 12:27

O sa fie si la Botosani o firma de tuning .... trebuie cineva sa ajunga si acolo .....Poate isi face Fritz4tuning sau C&O tuning vreo filiala si pe la voi ....Si in legatura cu locuri pentru curse ... se gasesc .. no problem .

Death 23-09-05 14:24

Sincer ar fi ideal sa fie si pe la BT vreo filiala sau sa se gaseasca cineva....yo sincer m-as apuka ...dar sa termin prima data studiile si apoi sigur ma apuk...dar am intrebat k dak se face asa ceva si aici ma mai duk si yo pe akolo sa mai invat si yo ceva...poate pot fi de folos cine stie..:D

TND--TEAM 18-12-05 19:34

Re: intalnire

Quote:

Originally Posted by \"DOMY_m3\"
cum e viata de tuning la botosani? :roll:

bani eu cred ca sunt dar nu pre se baga in masini :?

DOMY_m3 18-12-05 19:37

Re: intalnire

Quote:

Originally Posted by \"TND--TEAM\"
Quote:

Originally Posted by \"DOMY_m3\"
cum e viata de tuning la botosani? :roll:

bani eu cred ca sunt dar nu pre se baga in masini :?

PACAT :cry:

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning