m-am gandit sa deschid subietul asta, pt ca era sa o patesc de cateva ori din cauza carutzelor nesemnalizate, si din cate se aude si se vede... sunt f multe accidente provocate de acestea...
m-am gandit sa deschid subietul asta, pt ca era sa o patesc de cateva ori din cauza carutzelor nesemnalizate, si din cate se aude si se vede... sunt f multe accidente provocate de acestea...
SI CE POLITIA, NU LE VEDE!!! DC??!! nu le pasa!! circulati regulamentar!!
da vlade...dar..poti sa circuli regulamentar... si tot ai de-aface cu ele. faci o depasire regulamentara, si cand ajungi pe contra-sens te pupi cu iapa lu mosh gica... eu zic ca trebuiesc batuti
da vlade...dar..poti sa circuli regulamentar... si tot ai de-aface cu ele. faci o depasire regulamentara, si cand ajungi pe contra-sens te pupi cu iapa lu mosh gica... eu zic ca trebuiesc batuti
stiu care-i problema...ce povestesti tu a patit un prieten de-al meu, in fata mea...ma uitam ce a facut ala si nu imi venea a crede...a scapat pana la urma..a avut noroc ca a ocolit-o prin sant ..eu tot timpul noaptea cand vad cate o caruta, claxonez pana ma injura taranoiu !!
eu pe timp de noapte imi focalizez privirea puternic... si le vad de la departare... cu toate astea.. cand ajung in dreptul lor...tot bag claxonul in actiune..dau geamul jos...si tip putin pe ei pt ca sunt INCOSTIENTI...
voi ati patit-o cu carutza nu k mn cu o glorie...nesemnalizata deloc...si totusi e tot masinarie imensa.....era sa musc din ea...noroc k am reusit sa franez la timp...aveam viteza mare...dar ea nu avea ce sa acute pe autostrada....
voi ati patit-o cu carutza nu k mn cu o glorie...nesemnalizata deloc...si totusi e tot masinarie imensa.....era sa musc din ea...noroc k am reusit sa franez la timp...aveam viteza mare...dar ea nu avea ce sa acute pe autostrada....
) ce tare.... trebuia sa aplici reclama cu peugeot...si monster truck-ul )
e bine ca ai avut frane bune... si sa ai grija sa fie bune in continuare..ca cine stie de ce o sa mai dai pe strada ) ...
am vanduut matizu k nu vroiam sa patesc k un prieten de-al meu kre avea tot un matiz...statea la semafor si prin fata lui trecea un tramvai...a venit unu din spate ia intrat in fund si el in tramvai..nu vreau sa compostez bilete in tramvai...chiar nu simt nevoia