![]() |
ce facem cu carutzele nesemnalizate?
m-am gandit sa deschid subietul asta, pt ca era sa o patesc de cateva ori din cauza carutzelor nesemnalizate, si din cate se aude si se vede... sunt f multe accidente provocate de acestea...
|
Re: ce facem cu carutzele nesemnalizate?
Quote:
|
da vlade...dar..poti sa circuli regulamentar... si tot ai de-aface cu ele. faci o depasire regulamentara, si cand ajungi pe contra-sens te pupi cu iapa lu mosh gica... eu zic ca trebuiesc batuti :D
|
Quote:
|
eu pe timp de noapte imi focalizez privirea puternic... si le vad :shock: de la departare... cu toate astea.. cand ajung in dreptul lor...tot bag claxonul in actiune..dau geamul jos...si tip putin pe ei :D pt ca sunt INCOSTIENTI...
|
voi ati patit-o cu carutza nu k mn cu o glorie...nesemnalizata deloc...si totusi e tot masinarie imensa.....era sa musc din ea...noroc k am reusit sa franez la timp...aveam viteza mare...dar ea nu avea ce sa acute pe autostrada....
|
Quote:
|
:))crede-ma k eram cu un matiz....ma faceam tico dak intram in el
|
Quote:
|
bunicu meu a avut accident cu o caruta i-a intrat calu pe parbrizu idn fata si ia dat cu copita la cap si o murit pe loc Dumnezeu sa-l ierte
|
Quote:
|
ce facem cu carutzele nesemnalizate?
cu carutele astea....poate le vede si nenea militianul....si le da AMENDA
|
Quote:
|
Quote:
pai sa nu circule cu carutele pe drumuri nationale... |
http://www.monitorulbt.ro/index.php?...e.php&id=57907 oh my god... mor oameni nevinovati din cauza unor betivi care ies cu trasura nesemnalizata la plimbare pe DN. Damn... :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning