Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   ce facem cu carutzele nesemnalizate? (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/55877-facem-carutzele-nesemnalizate.html)

just_boghy 30-10-07 16:03

ce facem cu carutzele nesemnalizate?

m-am gandit sa deschid subietul asta, pt ca era sa o patesc de cateva ori din cauza carutzelor nesemnalizate, si din cate se aude si se vede... sunt f multe accidente provocate de acestea...

vLLLad 30-10-07 17:21

Re: ce facem cu carutzele nesemnalizate?

Quote:

Originally Posted by just_boghy (Post 1175466)
m-am gandit sa deschid subietul asta, pt ca era sa o patesc de cateva ori din cauza carutzelor nesemnalizate, si din cate se aude si se vede... sunt f multe accidente provocate de acestea...

SI CE POLITIA, NU LE VEDE!!! DC??!! nu le pasa!! circulati regulamentar!!

just_boghy 30-10-07 17:46

da vlade...dar..poti sa circuli regulamentar... si tot ai de-aface cu ele. faci o depasire regulamentara, si cand ajungi pe contra-sens te pupi cu iapa lu mosh gica... eu zic ca trebuiesc batuti :D

vLLLad 30-10-07 18:21

Quote:

Originally Posted by just_boghy (Post 1175647)
da vlade...dar..poti sa circuli regulamentar... si tot ai de-aface cu ele. faci o depasire regulamentara, si cand ajungi pe contra-sens te pupi cu iapa lu mosh gica... eu zic ca trebuiesc batuti :D

stiu care-i problema...ce povestesti tu a patit un prieten de-al meu, in fata mea...ma uitam ce a facut ala si nu imi venea a crede...a scapat pana la urma..a avut noroc ca a ocolit-o prin sant ..eu tot timpul noaptea cand vad cate o caruta, claxonez pana ma injura taranoiu !! :???:

just_boghy 31-10-07 18:06

eu pe timp de noapte imi focalizez privirea puternic... si le vad :shock: de la departare... cu toate astea.. cand ajung in dreptul lor...tot bag claxonul in actiune..dau geamul jos...si tip putin pe ei :D pt ca sunt INCOSTIENTI...

B87PTY 31-10-07 18:52

voi ati patit-o cu carutza nu k mn cu o glorie...nesemnalizata deloc...si totusi e tot masinarie imensa.....era sa musc din ea...noroc k am reusit sa franez la timp...aveam viteza mare...dar ea nu avea ce sa acute pe autostrada....

just_boghy 31-10-07 18:54

Quote:

Originally Posted by B87PTY (Post 1177283)
voi ati patit-o cu carutza nu k mn cu o glorie...nesemnalizata deloc...si totusi e tot masinarie imensa.....era sa musc din ea...noroc k am reusit sa franez la timp...aveam viteza mare...dar ea nu avea ce sa acute pe autostrada....

:)) ce tare.... trebuia sa aplici reclama cu peugeot...si monster truck-ul :))

B87PTY 31-10-07 19:30

:))crede-ma k eram cu un matiz....ma faceam tico dak intram in el

just_boghy 31-10-07 19:35

Quote:

Originally Posted by B87PTY (Post 1177377)
:))crede-ma k eram cu un matiz....ma faceam tico dak intram in el

e bine ca ai avut frane bune... si sa ai grija sa fie bune in continuare..ca cine stie de ce o sa mai dai pe strada :)) ...

kiddo 04-11-07 14:37

bunicu meu a avut accident cu o caruta i-a intrat calu pe parbrizu idn fata si ia dat cu copita la cap si o murit pe loc Dumnezeu sa-l ierte

B87PTY 08-11-07 07:54

Quote:

Originally Posted by just_boghy (Post 1177398)
e bine ca ai avut frane bune... si sa ai grija sa fie bune in continuare..ca cine stie de ce o sa mai dai pe strada :)) ...

am vanduut matizu k nu vroiam sa patesc k un prieten de-al meu kre avea tot un matiz...statea la semafor si prin fata lui trecea un tramvai...a venit unu din spate ia intrat in fund si el in tramvai..nu vreau sa compostez bilete in tramvai...chiar nu simt nevoia:D

tiby1982 13-11-07 15:40

ce facem cu carutzele nesemnalizate?

cu carutele astea....poate le vede si nenea militianul....si le da AMENDA

vLLLad 13-11-07 17:28

Quote:

Originally Posted by tiby1982 (Post 1197286)
cu carutele astea....poate le vede si nenea militianul....si le da AMENDA

nu au bani saracii oameni...:evil:

tiby1982 14-11-07 12:18

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 1197452)
nu au bani saracii oameni...:evil:

pai sa nu circule cu carutele pe drumuri nationale...

maD_angel 28-11-07 09:09

http://www.monitorulbt.ro/index.php?...e.php&id=57907 oh my god... mor oameni nevinovati din cauza unor betivi care ies cu trasura nesemnalizata la plimbare pe DN. Damn... :(

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning