Am vazut in BT pe langa bazar un Golf III cu numere de Italia , avea niste BBS RC-uri beton pe ea , cred ca alea s-ar potrivi de minune si la tine
Si niste poze ca sa vezi cam cum i-ar sta
NU ala lucreaza la birou (NOtariatul Reta Anitei)..si pentru ca avem rezervate 10 numere AWS a vrut sa isi puna si el ..eu am doar bora bt05AWS si taicamiu bt02AWS atat ..si mai este unul care a lucrat la birou tot cu aws ..dar acum nu mai lucreaza are un FORD model mai veki verde si atat:P
Am vazut in BT pe langa bazar un Golf III cu numere de Italia , avea niste BBS RC-uri beton pe ea , cred ca alea s-ar potrivi de minune si la tine
Si niste poze ca sa vezi cam cum i-ar sta
Multumesc mult dar nu imi plac deloc..imi plac doar cu buza ma enerveaza astea fara ..
4 sau 8...mergi pe unicat...nu multa lumea are asa...si golfu ala 3 care l-ai vazut nu e un simplu golf e un vr6 si are aprox 300 CP...ti-ar sta bine si cu jante de alea...
NU ala lucreaza la birou (NOtariatul Reta Anitei)..si pentru ca avem rezervate 10 numere AWS a vrut sa isi puna si el ..eu am doar bora bt05AWS si taicamiu bt02AWS atat ..si mai este unul care a lucrat la birou tot cu aws ..dar acum nu mai lucreaza are un FORD model mai veki verde si atat:P
Si mai este si Osolinski care are tot AWS era sa uit
Ce Spuneti de janta asta ?Parca nu mi-ash lua jante cromate nu prea imi plac pe bora stralucesc prea tare ..voi ce spuneti..imi place asta nu e cromata e din titan..cu buza de inox
Astept pareri
OOOO...asta asteptam) numai ca eu o sa imi iau pe 17 inchi deoarece daca sunt prea mari la gropi e naspa..o sa le simt si asa mai dur gropile .. sper sa dea bine si pe 17