NU mai pot de bucurie!Dansez in jurul tastaturii!Mi-a venit masina!URA!
RAzvane.....in sfarsit te-ai apucat si tu sa-i faci ceva...Abia Asteptam...sincer.Ce-i mai grav acu? JANTE! JUST KEEP ON DOIN' WHAT U DOIN'!......poze....
Am fost la service Vw si mi-am pus xenoane..si am aflat ca aveam si instalatie de stropire faruri si nu am stiut ) in fine ..pun cateva poze si imi cer skuze ca masina e murdara dar dupa ce am spalat-o a-2-a zi plouase
Da nu aveai buton pt spalarea farurilor? sau nu l-ai vazut pana acum? Otherwise, ai facut o investitie misto....imi plac tare "angel eyez"
E acelasi buton cu cel pentru stergatoarele de parbriz si tropitoarele de parbriz nu aveam de unde sa stiu si ca sa iasa stropitoarele de far drebuie sa am farul aprins altfel nu ies
E acelasi buton cu cel pentru stergatoarele de parbriz si tropitoarele de parbriz nu aveam de unde sa stiu si ca sa iasa stropitoarele de far drebuie sa am farul aprins altfel nu ies
Sorry pentru greseala 'tropitoarele' ..stropitoarele vroiam sa scriu
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste pareri ...vreau niste jante pentru masina dar nu stiu care merg mai bine...am pus pozele mai jos ..multumesc
Am pus si o poze cu un tuning virtual ..vorba vine.. facut d emine in graba ..Ultima poza