Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Reply

Thread Tools
Old 14-06-08, 19:23   #481
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

Default Re: Sa vb despre tot ...aici

Quote:
Originally Posted by danilox View Post
hmmm...tu incerci din rasputeri sa fii on (e drept, nu reuseti tot timpul...lol)
lume noua...relativ...
claude307 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-08, 10:57   #482
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

@danilox: macar incerc... spre deosebire de altii
@claude307: taci si sudeaza
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 15-06-08, 21:28   #483
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Iar a inceput topicul sa semene a emisiunea lui iantu(copii spun lucruri trasnite de asta data)
Wilgax copile pentru inceput ti-ar trebui o masina mai domoala,altfel cu avantul tau si cu hormonii la maxim nu te vad prea bine conducand un urs sau matza cum ii spui tu cu motor de 2000.Nu ca mi-ar pasa de tine ci de cei aflati pe trotuare,in trafic,oameni nevinovati.
Cu stima.
Old 15-06-08, 23:22   #484
VBogdan

Stage 5

VBogdan's Avatar

spus cam dur dar mesajul e cel care trebuie.....
VBogdan is offline   Reply With Quote
Old 16-06-08, 00:46   #485
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

deci...mai intai incepe cu un scuter...
danilox is offline   Reply With Quote
Old 16-06-08, 14:51   #486
Bogdan-sbt

Stage 5

Bogdan-sbt's Avatar

)) )) Sa stiti ca HOT are dreptate )
Bogdan-sbt is offline   Reply With Quote
Old 16-06-08, 16:36   #487
claude307

Stage 5

claude307's Avatar

ca tot veni vorba...ce ziceti daca s'ar sterge topicurile facute aiurea de pe botosani?sunt si unele chestii care, poate sunt de ajutor sau interesante...dar multe din ele nu isi au rostul...inclusiv.
de ex am intrat din intamplare pe ,,poze cu masinile dvs,, si numa ce vad
,,care'i smenu pe la botosani? mad .. cum merge treaba? wwaaaaaaaaa!1111oneon,, ...nu am nimic cu nimeni...dar acolo era vb de poze..nu de cum se simte lumea sau eu stiu ce...vro 2 pagini de certuri(caz fericit)...etc...sunt ele muuulte si nu are rost ca le stiti si voi...nu de alta da mai intra si alta lume...
claude307 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-08, 19:25   #488
VBogdan

Stage 5

VBogdan's Avatar

eu zic ca mai degraba s ar sterge post-urile offtopic,astea facute de-an boulea
Old 16-06-08, 19:29   #489
Bogdan-sbt

Stage 5

Bogdan-sbt's Avatar

wa nu ai cum sa schimbi mentalitatea celor din bt...stai linistit...nu conteaza ce faci tuh ,tot tarani raman....
Bogdan-sbt is offline   Reply With Quote
Old 16-06-08, 19:31   #490
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bogdan-sbt View Post
)) )) Sa stiti ca HOT are dreptate )
nu am zis ca nu are dreptate, dar cine crezi ca o sa te asculte ? tu ce ai facut la 18 ani ? nu tot asta cautai? motor cat mai mare ? revenind...totusi...sa incerce un scuter (mai intai de 50cc)
Old 16-06-08, 22:53   #491
Wilgax

Stage 5

Wilgax's Avatar

Mda sincer merci pt idee..................nu e ceea ce asteptam si nici nu ma astept la asa ceva.................si ala care e cu faza.............cei din Bt tot tarani raman.....................crek e invers...de unde ai fi tu..................ti-as zice ceva da nu am chef sa fac circ pe forum................sa ramai tu la taranimea ta e clar???dak eu is taran...............tu esti mai taran decat mine!!!ramaneti la ciuflingare de motoare mici........eo tot la mari ma limitez.Wa..............ajung la concluzia k unii de pe forum sunt degeaba.............e ultimu meu comment pe 4 tuning.............las sa ramanem noi tarani si voi niste zei...............k o sa va venereze ala cu P in fata!!!Respect pt ceilalti care totusi au stiut sa vorbeasca frumos si nu aduc insulte knd li se scoala lor!!!!
Wilgax is offline   Reply With Quote
Old 16-06-08, 22:59   #492
Wilgax

Stage 5

Wilgax's Avatar

Unii dintre voi aveti niste smocuri in C_R de nu vi le scoate nici dracu.......................las k or s avina astia din SV prin botosani...............dak nu se va face lege atata rau!!!!EO nu prea m-am luat de astia din SV sa ma apuc sa zic pe forum k sunt taranusi............da voi......toarna frate injurii de n-ai treaba................si abis cik oi tarani...............uitate la tine mai intai si dupa asta vorbeste!!!!Da la mintea lu ala cu abis astia din botosani sunt niste tarani................ce motor ai wa.............de 1000cmc???Te invit prin Bt sa dam o liniuta.................e vad k le ai cu romana nu gluma!!!!Da eu m-am luat de tine wa??Poate oi avea eu 17 ani wei................da macar cunosc in orasul asta al meu baietasi cu masini..............!!!!!Respect ink odata pt cei care au stima fata de masinile puternice si care au un vocabular obisnuit!!!
Old 16-06-08, 23:02   #493
Wilgax

Stage 5

Wilgax's Avatar

Intri pe forum sa ti se dea sfaturi bune k normal baietii le au cu masinile.................si vine unu sa-mi spuna k sunt taranus!!!!Sincer..............merci............am aflat ca mai am o calitate da macar spre deosebire de tine...................sunt mai dotat dak tot vrei asa!!!Merci ink odata!!!
Old 17-06-08, 00:27   #494
VBogdan

Stage 5

VBogdan's Avatar

de ce sari asa? bogdan s a referit la cei care au comentarii nashpa pe alte topicuri si care umplu topicurile cu certuri.....ai inteles gresit toata faza......nush de ce te enervezi si incepi sa insulti pe altii....sau poate esti printre aia care umplu topicurile cu prostii si te ai simtit...oricum, indiferent ce am zice noi aici tu pana la urma tot ai sa faci ce vrei k doar sunt banii tai....
Old 17-06-08, 00:31   #495
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

te iriti cam repede...eu glumeam la faza cu scuterul...nu era nimik cu rautate.
faza cu "taranii din bt" nici mie nu mi-a placut, dar e parerea lui. uita ca si el face parte din taranii astia de botosani...in fine. eu ma amuz in continuare
- Copyright 2026 4Tuning -