Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 30-03-09, 03:09   #16
-_Liviu17_- SLI

Stage 2

-_Liviu17_- SLI's Avatar

Member of:
[Hyundai]
[VW]
[2 Roti]
Smile Re: Tuning interior Logan

Se amenajeaza cu grija mare atentie va rog
-_Liviu17_- SLI is offline   Reply With Quote
Old 01-05-10, 00:06   #17
DjNickBlue

Stage 2

DjNickBlue's Avatar

Default Re: Tuning interior Logan

In legatura cu pedalieru sport, pe langa design-ul kre skimba total masina, vreau sa stiu dak nu t incurca cumva la condus, eu stiu la franat, accelerat.
Care stiti k ar arata marfa interioru la logan cu asa ceva, dar vreau sa stiu inainte sa pun asa ceva, dak nu dauneaza la comenzi.
DjNickBlue is offline   Reply With Quote
Old 02-05-10, 00:32   #18
dacia-1

Stock

dacia-1's Avatar

Cum pot sa incarc poze cine ma ajuta mercy
dacia-1 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-10, 15:04   #19
ZaNe94

Stage 5

pai ce culoare e loganu? ca daca e visiniu nu prea poti face un interior albastru. asta e clar.
eu unul as face rost de niste scaune cu aspect mai sportiv, le-as tapita cu piele normala(prefer negru) pe margini iar pe mijloc cu de aia gaurita(tot neagra), la portiere tot cu piele neagra, eventual modifici si faci maner de ala unde sa tii mana ca la ... octavia (de exemplu), un volan sport (dupa gusturi), si un sistem audio cat de cat bun, si retapitare la bancheta spate tot cu piele cum am spus si mai sus. plus daca mai gasesti vre-o nuca de schimabtor si ceva pt frana de mana. daca vrei, mai pui niste ceas-uri... cu (virgula) cuc.

asta daca nu te gandesti sa faci bordu ca la elicopter, acolo nu am idee, faci cum vrei.
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -