jucati-va si voi cu peugeot-ul meu daca se poate...multumesc anticipat
jucati-va si voi cu peugeot-ul meu daca se poate .tot ce se poate din arta vt(ploape ,angel eyes,bari ceva,stopuri clean, geamuri fumuri)....multumesc anticipat.
[jucati-va si voi cu peugeot-ul meu daca se poate .tot ce se poate din arta vt(ploape ,angel eyes,bari ceva,stopuri clean, geamuri fumuri ,lasata in jos la sol ,jante)si daca se poate imaginea atasata pe capota..multumesc anticipat.
Re: jucati-va si voi cu peugeot-ul meu daca se poate...multumesc anticipat
Quote:
Originally Posted by CLO2DCB
jucati-va si voi cu peugeot-ul meu daca se poate .tot ce se poate din arta vt(ploape ,angel eyes,bari ceva,stopuri clean, geamuri fumuri)....multumesc anticipat.
Ti-am facut eu geamurile fumurii + clean + umpic de bb look , daca il faceam mai mare se vedea cam aiurea
Salut,am si eu o rugaminte,se poate sa modificati jantele, as vrea, daca se poate in 2 moduri,cu jantele de pe masina,doar sa fie culoarea,as vrea odata cu negru lucios,si cu acel gri stralucitor ( inox )
Doar daca se poate,poza la jante am doar asa,slab iluminate,facuta cu telefonul...
Multumesc
salut am si eu nevoie de o idee pt bara asta de felicia.Imi place foarte cum a iesit bara asta de golf 3 mai exact gura de sub nr.Nu pot sa imi dau seama daca osa dea bine pe felicia mea. multumesc
Skoda Fabia 1.4 MPI 75 Cp 2003 B 820 RAZ