Salut dragi colegi ai forumului.Revin cu o noua rugaminte am achizitionat saptamana trecuta niste jante sh pe(15) si nu am cauciucuri pana imi cumpar cauciucuri sunt nerabdator sa vad cum vin pe masina ca mi sa propus un schimb cu niste bbs-uri,acum as vrea sa vad care dau mai bine pe masina,si inca o mica rugaminte daca a-ti putea sa vopsiti capacele alea negre si intre spite rosu.Multumesc Frumos!O zi cat mai placuta!
Salut baieti.Imi puteti pune si mi-e pe masina toba sport cu care ar arata bine?ca vreau sa pun toba sport dar nustiu care model ar dah bine...si stopuri fumuri
Multumesc
Am sa pun cateva poze in caz ca pe alea nu se poate lucra.Sper ca nu va deranjeaza ca am postat de 2x.Rugamintea mea ar fi daca ati putea pune jantele pe masina si sa imi vopsiti capacele negre si intre spite rosu.Multumesc!
salut am si eu o mare rugaminte la voi....vreau sa imi iau un vectra c o sa atasez poze cu modelul dar vreau sa ii fac un bead boy lock si sa pun niste borbeturi A pe ea si vreau sa vad cum vin... borbeturile daca se poate pe 17 cu buza polisata iar restul miezul sa fie culoarea lor...mc mult
Se poate sa imi faceti tot ce e cu negru lucios negru mat?
Adica barile masca si pragurile(si jantele daca se poate)
V-as fi recunoscator
Multumesc!
la astea 3 poze...va rog un VT sa fie mai joasa,grila fara emblema,jante rh zw3 si brock b1 si putin inegrut geamuriile la fel si faruriile si stopuriile
multan
__________________ Custom Bobo al meu "nigar briliant,pe Schmidt Vn line r18"...