Quote:
Originally Posted by MrYonutz
ok am inteles ca nu am voie cu poze de pe net dar nu am aparat foto si cu telefonul iese naspa deci daca ma puteti ajuta bine daca nu .... mersi oricum
|
Dacă vrei cu adevărat un lucru, nu-l face cu jumătate de măsură, că n-o să fie ceea ce-ți dorești!
Suntem in 2010, nu sunt deloc rare aparatele foto, mă-ndoiesc că nici măcar o cunoștiință de-a ta n-are unul, pe care ai fi putut să-l împrumuți pentru o oră, două, dar e mai ușor să faci pe victima spunând că n-ai , că poate i s-o face vreunuia milă și-ți face și ție un vt pentru avatar.
Cât despre majoritatea „tunerilor” de aici, faceți lucrări mai mizerabile ca la începutul topicului, când nici tutoriale nu prea existau și asta pentru că ori vă lamentați că atât puteți (că sunteți începători), ori acceptați să lucrați pe poze de tot râsul.
Topicul ăsta s-a transformat în „poze cu mașini tunate pentru avatar”.
Nu în scopul ăsta a fost creat, ci pentru a-i ajuta pe aceia care doresc să-și modifice cu adevărat mașina, dar nu au o imagine de ansamblu a ei.
Vin o mulțime cu cereri banale, gen urs, pisicuță la care vor pleoape , suspensie și kituri de M. Pentru ce, sunt o mulțime reale, uitați-va la alea , așa arată, așa o să arate și a voastră, doar că probabil cu altă culoare și numere. Asta dacă sigur doriți să o modificați și nu să impresionați cu un avatar „jmeker”.
Din respect ar trebui să lăsați topicul mai curat pentru aceia care doresc modificări în adevăratul sens al cuvântului.
M-am săturat să văd dacii, oltcituri și tot felul de cazane pline de rugină pe aici cu cereri de jante de 6-700 euro și după o săptămână anunță pe topicul de prezentare că a dat-o la remat ...