Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
Originally Posted by zsoltpihe
Avand in vedere ca nu prea am modificat poze,numai cateva pt mine,acum am facut cateva,sper ca nu deranjeaza pe nimeni si ca ii place proprietarului
multumesc baieti e foarte frumos ce ati facut voi, dar eu vroiam partea din fata sa ramana la culaorea normala...si pe interior sa vopsitit cu negru ca la unele modele de audi...la spita ma refer interiorul ei si ce e in fata sa ramana asa...si chiar nu poate nimeni sa ii puna o lumina de xenon?
multumesc baieti e foarte frumos ce ati facut voi, dar eu vroiam partea din fata sa ramana la culaorea normala...si pe interior sa vopsitit cu negru ca la unele modele de audi...la spita ma refer interiorul ei si ce e in fata sa ramana asa...si chiar nu poate nimeni sa ii puna o lumina de xenon?
hai ca am facut si eu ceva
parerea mea e sa e sa nu o faci cu sprayu
salutare baieti am si eu o rugaminte la voi dar e cam urgenta luni vreau sa ma duc sa mi colantez masina cu ceva mat sau lucios puteti la poza asta sa i dati asa un negru mat un negru lucios si un albastru lucios si argintiu mat va rog frumos bafta