Tu chiar vrei sa faci ceva la masina sau ii pui doar la treaba pe baieti? Pentru ca eu chiar vreau sa fac ce i-am rugat si ultimele pagini sunt pline de variante ale masinii tale facute de tot felul de oameni, in timp ce mie mi-au raspuns 2 oameni si atat. Mult succes cu masina daca o sa ii faci macar jumatate din chestiile pe care ii rogi sa le faca pt tine.
Incercam si un eleron pe luneta ....ceva spoiler pe spate stil BMW Daca se poate Un angel eyes si xenoane ...si ce mai vrei voi
man scz ca ma bag aiuea dar de vreo 4 pagini numai tu postezi pe aici.. daca cauti asa ceva general pt masina poti incerca si pe google sigur o sa gasesti... cred ca ai mai multe poze pe topicu asta decat sunt pe 4tuning...
Exista vre-o restrictie pe aici cu postarile si eu nu stiu ??? imi place sa vad cum iese , sa stiu de unde sa aleg ..asa ca .....sorry Bafata la tuning
Da ...dar va arata bine mecanica masinii , nu masina !!!...ma intereseaza sa mearga perfect ...si crede-ma ca merge BETON. Jantele mari , iti distrug bucsile la masina , mai ales dupa zepezile astea ) Am si jante de 17'' dar nu le pun Bafta
Vrei praguri mari, spoilere prelungite "tip BMW" etc dar nu ai pune niciodata o pereche de jante? Desi chiar tu ii rogi pe baieti sa iti puna si jante.. Pana la urma faci doar colectie de poze modificate cu masina ta sau care e ideea ?
chiar daca ...este vre-o problema???? poate ai treaba si eu te retin ) fa-ti masina cum vrei...nu-mi spune mie ce si cum....baietii fac ca sa se distreze si de placere , ca daca era ...te taxa din secunda UNU
chiar daca ...este vre-o problema???? poate ai treaba si eu te retin ) fa-ti masina cum vrei...nu-mi spune mie ce si cum....baietii fac ca sa se distreze si de placere , ca daca era ...te taxa din secunda UNU
nu mi-o lua in nume de rau...dar tu nu ai un thread unde iti prezinti si tu masinuta???si....sa stii ca baietii cam au dreptate...ar trebui schimbate jantele....si stai linistit ca daca masina e bine pusa la punct si nu are nici o defectiune pe partea tehnica...nu au jantele ce sa iti strice....singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa treci cat mai usor prin gropi si nu o sa iti strice nimica!!!bafta in continuare cu masina si sa ne auzim de bine!!!