cine vrea sa se ocupe si de fordul meu
alt fundal daca se poate....alte jante.. un bad boy look.....geamuri fumurii si vedeti voi ce faceti
mersi mult !
ms mult pentru vt johnsonxxl si DaNn.ZyX m-am convins ce jante vor fi pe masina si inca una va rog cu finalele care credeti voi pus la locul lui pentru dubla evacuare (ceva de genul )
o alegeti voi pe care considerati ca puteti lucra mai bine
cine vrea sa se ocupe si de fordul meu
alt fundal daca se poate....alte jante.. un bad boy look.....geamuri fumurii si vedeti voi ce faceti
mersi mult !
alte jante, bbl, geamurile l-e ai de la mn......cu bg-ul stau cam prost.......am incercat sa-ti fac capota si plafonul negru , dar e naspa....sper sa-ti placa
nu s-a bagat nimeni sa imi schimbe fundalul ?
care mai aveti chef...mai jucativa cu pozele va rog .... sper sa nu cer prea mult
ms mult pentru vt johnsonxxl si DaNn.ZyX m-am convins ce jante vor fi pe masina si inca una va rog cu finalele care credeti voi pus la locul lui pentru dubla evacuare (ceva de genul )
o alegeti voi pe care considerati ca puteti lucra mai bine