Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile! |
05-06-10, 11:08
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [LANCIA]
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
salutare.
felicitari pentru lucrarile anterioare, rar gasesti baieti care sunt capabili de asa ceva!
felicitari inca odata!
si acum vreau sa va rog si eu. am o singura rugaminte..sa-mi faceti si mie oltcitasul, cu o alta culoare dintr-o poza.
ce vreau sa-l lasati mai jos, si sa-i schimbati culoarea jantelor in alb.
PS: masina are bandourile laterale date jos si capacele de asemenea!
|
|
|
05-06-10, 12:05
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Vreau bara fata ceva in genul la poza asta, doar ca vreau proiectoarele lasate.
Mi-ar mai placea sa incercati daca se poate sa scoateti grilelele alea de plastic din spatiul de sub numar, si sa lasati gol acolo, iar alta varianta ar fi spatiul din mijloc sa fie micsorat, sa nu ramana atat de mare pe cat e acum. Dar de asemenea, sa nu mai aiba dungile alea din plastic. In ambele variante vreau si spatiul de langa proiectoare adus la nivelul barii.
Cea aurie nu e cu masina mea, dar e ceva mai luminoasa si ar ajuta mult daca ati lucra si pe asta, sa vad cum da si pe albastru dar si intr-o poza luminoasa.
Mersi anticipat baieti, am incredere ca veti face treaba buna. Sunteti foarte importanti pt mine in vederea modificarilor ulterioare ale masinii, deci am nevoie de ajutorul vostru
|
|
|
05-06-10, 14:35
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Vreau bara fata ceva in genul la poza asta, doar ca vreau proiectoarele lasate.
Attachment 1503922
Mi-ar mai placea sa incercati daca se poate sa scoateti grilelele alea de plastic din spatiul de sub numar, si sa lasati gol acolo, iar alta varianta ar fi spatiul din mijloc sa fie micsorat, sa nu ramana atat de mare pe cat e acum. Dar de asemenea, sa nu mai aiba dungile alea din plastic. In ambele variante vreau si spatiul de langa proiectoare adus la nivelul barii.
Attachment 1503924
Cea aurie nu e cu masina mea, dar e ceva mai luminoasa si ar ajuta mult daca ati lucra si pe asta, sa vad cum da si pe albastru dar si intr-o poza luminoasa.
Mersi anticipat baieti, am incredere ca veti face treaba buna. Sunteti foarte importanti pt mine in vederea modificarilor ulterioare ale masinii, deci am nevoie de ajutorul vostru
|
Nu prea am inteles mare lucru dar am incercat eu ceva
|
|
|
05-06-10, 17:10
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
Ceva poze calde si spalate
|
Spune şi ideile tale să văd ce pot face .
|
|
|
05-06-10, 18:36
|
|
Stage 2
Member of: [Oltcit]
|
imi lucreaza si mie cineva cazanul??? tot pe verde as vrea daca s-ar putea.......
|
|
|
05-06-10, 19:13
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by nyckolas_77_nks
imi lucreaza si mie cineva cazanul??? tot pe verde as vrea daca s-ar putea.......
|
Spune si u ce vrei sa lucram la ea !
|
|
|
05-06-10, 21:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MarioCrT
Spune şi ideile tale să văd ce pot face .
|
Oooo da interesant rau :P , ar fi o capota de carbon + plafon , si un body kit fata , asta am programat in viitor :P , daca ai timp poate incerci tu pana il fac eu (real) .
Multumesc pentru poza
Last edited by DrifterGT; 05-06-10 at 21:20.
|
|
|
05-06-10, 21:25
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Daca se mai poate juca cineva cu rugamintea de la postul #6344, raman dator. Deci spatiile de langa proiectoare umplute, golul din mijloc de sub numar micsorat intr-o oarecare masura, si alta varianta cu golul de aceeasi dimensiune dar scoasa grila aia de plastic ( in ambele cazuri spatiul de langa proiectoare umplut complet ).
Alta rugaminte :
1. jantele originale ale masinii vopsite doar spitele ( inclusiv pe laterale ) negre, sau alte culori care credeti voi ca ar da bine.
2. jantele astea puse pe masina, dar culoarea alba ( jantele sunt pe 16, deci putin mai mari decat astea stock ) sau alta culoare care credeti voi ca ar da bine
Jantele AICI .
Pt cine crede ca va rog sa munciti degeaba, pot sa va asigur ca nu e asa. Veti vedea in final poze cu masina terminata cu ajutorul pozelor editate de voi.
Last edited by SV25MBN; 05-06-10 at 21:29.
|
|
|
05-06-10, 21:32
|
|
KATANA TEAM Member
Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
Puteti sa luati jantele de pe masina , fiind albe sa le puneti pe MBN ....O sa va fie mai usor.
https://forum.4tuning.ro/548-virtual-...ml#post3394047
|
|
|
05-06-10, 21:33
|
|
KATANA TEAM Member
Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Daca se mai poate juca cineva cu rugamintea de la postul #6344, raman dator. Deci spatiile de langa proiectoare umplute, golul din mijloc de sub numar micsorat intr-o oarecare masura, si alta varianta cu golul de aceeasi dimensiune dar scoasa grila aia de plastic ( in ambele cazuri spatiul de langa proiectoare umplut complet ).
Alta rugaminte :
1. jantele originale ale masinii vopsite doar spitele ( inclusiv pe laterale ) negre, sau alte culori care credeti voi ca ar da bine.
Attachment 1504634
2. jantele astea puse pe masina, dar culoarea alba ( jantele sunt pe 16, deci putin mai mari decat astea stock ) sau alta culoare care credeti voi ca ar da bine
Jantele AICI .
Pt cine crede ca va rog sa munciti degeaba, pot sa va asigur ca nu e asa. Veti vedea in final poze cu masina terminata cu ajutorul pozelor editate de voi.
|
Puteti sa luati jantele de pe masina , fiind albe sa le puneti pe MBN ....O sa va fie mai usor.
https://forum.4tuning.ro/548-virtual-...ml#post3394047
|
|
|
05-06-10, 21:43
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by nyckolas_77_nks
|
ceva de la mine
|
|
|
05-06-10, 22:23
|
|
Stage 5
|
niste jante,o suspensie sport,folie pe geamuri si un galben mai deosebit credeti ca reusiti?
|
|
|
06-06-10, 08:19
|
|
Stage 2
Member of: [Oltcit]
|
Quote:
Originally Posted by DaNn.ZyX
|
sunt in lucru cu cazanelul meu si vroiam si eu cateva ideei...am vazut ca va pricepetzi la ce facetzi ...toata verde se poate...??? si va multzumesc mult pentru ajutor ..mult noroc.....
Last edited by nyckolas_77_nks; 06-06-10 at 08:25.
|
|
|
06-06-10, 12:06
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [PEUGEOT] [Opel]
|
uite dadutu ceva rpd............sper ca e ok......
|
|
|
06-06-10, 12:07
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [VW] [AUDI]
|
|