Salut,as vrea si eu o varianta cu jantele de pe Logan sa fie cu buza in culoarea masinii si una cu buza in culoarea masinii si masina coborata dar nu prea mult,sa fie realizabil si daca se poate ca buza in culoarea masinii sa fie cat mai reala.
Salut,as vrea si eu o varianta cu jantele de pe Logan sa fie cu buza in culoarea masinii si una cu buza in culoarea masinii si masina coborata dar nu prea mult,sa fie realizabil si daca se poate ca buza in culoarea masinii sa fie cat mai reala.
Salutare ....daca se poate sa imi faceti in toate pozele ca sa imi dau seama cum vine plafon geamuri si unde este cazu si capota in V in negru lucios,si schimbat jentile.Sau daca aveti voi alte idei de un tuning.Ms
Salutare ....daca se poate sa imi faceti in toate pozele ca sa imi dau seama cum vine plafon geamuri si unde este cazu si capota in V negru,si schimbat jentile.Sau daca aveti voi alte idei de un tuning.Ms
Care toate pozele?
p.s asa mai merge hai ca incerc eu ceva
Salutare ....daca se poate sa imi faceti in toate pozele ca sa imi dau seama cum vine plafon geamuri si unde este cazu si capota in V in negru lucios,si schimbat jentile.Sau daca aveti voi alte idei de un tuning.Ms
As vrea si eu un virtual ptr masina mea ..
Vreau decat jantele vopsite albe cu buzita rosie ..
Maine trebuie sa bag masina la vopsit si nici in momentul asta nu stiu ce culoare sa le fac
Multumesc anticipat
calitatea pozei e destul de slaba ca sa iti faci o idee . de fapt e slab faptul ca e facuta noapta. sfatul meu e sa le faci negre cu buza rosu aprins , pentru ca daca le faci albe nu se leaga cu nimic de pe masina
As vrea si eu un virtual ptr masina mea ..
Vreau decat jantele vopsite albe cu buzita rosie ..
Maine trebuie sa bag masina la vopsit si nici in momentul asta nu stiu ce culoare sa le fac
Multumesc anticipat
Multumesc ptr pareri si virtual , jantele intr-adevar negre le voi vopsii cu buza rosie voi revenii cu poze peste 1 saptamana cand va iesi masina de la vopsit