sall baieti va las putin sa va faceti de cap cu masinuta mea poate inca o culoare (portocaliu , albastru rosu ) capota plafonu o grila sport eu stiu ceva grafica ..
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
Salutare, vreau şi eu pe ambele poze Brockuri B1 , apoi pe prima poză faruri normale, capota de asemenea normală, şi kitul de M faţă /spate şi cam atāt . că īncep să cer cam multe , a şi tobă cu 2 ieşiri
Mulţumesc
Quote:
Originally Posted by madicioco
se baga cineva ssa mi faca si mie jentile negre cu buza galbena???
Că tot nu mi-aţi făcut bmw-ul poate vă băgaţi la oltcit
"Am copiat" să zic aşa de la madicioco stikerul de pe laterala tribal sau cum se cheamă , şi mi-ar place să īl puneţi pe oltcit că mă bate gāndu la ceva de genu ..cu puţin negru ..că e prea verde
Asta dacă nu se supără Madicioco
As dori daca se poate sa-mi faceti si mie conturul la jantele de la dacie cu rosu;
iar cele de la clio sa le schimbati cu niste ATS-uri ca in poza cu dacia break.Multumesc!
Member of: [4Tuning International] [Opel] [Fiat] [Nissan] [Mitsubishi]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
"Am copiat" să zic aşa de la madicioco stikerul de pe laterala tribal sau cum se cheamă , şi mi-ar place să īl puneţi pe oltcit că mă bate gāndu la ceva de genu ..cu puţin negru ..că e prea verde
nu i nici o supararechiar sunt si eu curios cum vine