Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Dacai asa maine mai pe la pranz cand ma scol,imi dai tot ce ai poze cu masina,selectez ,si iti fac ceva frumos,detaliat ingrijit.id meu alin_4tuning.Daca vrei bineinteles
Salut se poate sa imi modifice si mie cineva pozele de mai jos cu un fundal cum sunt pozele cu pisicuta perlata de mai sus, oricare poza vreti .Mersi anticipat.
Salut se poate sa imi modifice si mie cineva pozele de mai jos cu un fundal cum sunt pozele cu pisicuta perlata de mai sus, oricare poza vreti .Mersi anticipat.
ms laur_fcp ... pot sa te rog ceva ? daca vrei ... imi place cum arata dar fara angel eyes`uri ... jantele is frumoase , dar as vrea model`u de jante de pe cel negru sau un model asemanator ...
]jante,praguri,spoilere,eliminat manere usi pe spate si un sticker pe usa din spate cu illegal life style team dak se poate va rog mult..... nu modificati prima poza va rog
am puso din gresala
si nu stiu cum sa o sterg doar a 2a ms pt intelegere