Domnule Jailbird
Quote:
Originally Posted by Jailbird
Pozele noi.
Altele mai bune... greu. N-am nici talent si nici o camera cat de cat. Vopseaua este cojita 75 % , de sici si aspectul general murdar / mat.
Revenind.
200 RON disponibili pentru :
Culoare - NEGRU , liber la dungulite, vinyluri... cu conditia sa fie portocalii / portocaliu + alb.
In PDF este bara fata si setul de praguri pe care vreau sa le cumpar + oglinzile laterale. Masina nu va avea Eleron spate.
Daca un moderator doreste sa primeasca cei 200 RON oferiti ca premiu pentru a ii oferi castigatorului ... cu mare placere, astept un PM.
Dead Line : 24 - 30.09.07
|
ce frumos suna la inceput , nu ?
Quote:
Originally Posted by andrey2003
Cred ca esti singurul de pe acest forum care a cerut sa i se faca masina si ofera recompensa.. FELICITARI!!
Spor la modificat masina!! Va fi foarte tare neagra cu kitul Rieger.. SUCCES!!!
|
si singurul care a stiut cum sa prosteasca lumea pentru a fi sigur ca primeste masina modificata cat mai repede,felicitari omul meu
Quote:
Originally Posted by Jailbird
Vlad & OMB astept detalii pentru transfer in privat. Felicitari ! iar asta era surpriza mea, primit amandoi ce am promis. Ce va fi in realitate... peste cam 6 - 8 luni e gata tot.
Va multumesc. O seara buna
|
si adica,ce? mai exact......daca nu poti sa iti ti promisiunea,macar nu prostii oamenii cu premii si alea alea,si ne mai miram de autores(si alte firme care dau tepe grosolane la po****tie)
esti un(mai bine nu zic,dar stii tu la ce ma refer)sper sa te razgandesti si sa imi retrag toate cuvintele despre tine,sau macar sa iti ceri scuze,daca mai mult nu poti face,noroc in continuare