salut baietii!Dak aveti timp ati putea sa-mi gasiti si mie un desen pt capota (nu intr-o singura culoare) care sa mearga cu niste jante mai intunecate?Va multumesc mult!!
mai multe variante....sper sa iti placa...
cel cu flacarile...merge schimbata culoarea lor...
m-am tot uitat pe acest forum si ma intreb si eu ...oare cati din cei care au cerut sa li se modifice masina au facut macar 10% modificari la acea masina....... o parte dintre cei care au cerut modificarea masini o data se pare ca inca mai cer sa li se modifice in continuare ca au vazut ei nush ce kit sau nush ce faruri.Daca cereti modificarea numai sa vedeti voi cum ar putea arata masina voastra peste 100 de ani iar voi nu faceti nimik la acea masina nu mai insistati pe aici.Fara suparare
m-am tot uitat pe acest forum si ma intreb si eu ...oare cati din cei care au cerut sa li se modifice masina au facut macar 10% modificari la acea masina....... o parte dintre cei care au cerut modificarea masini o data se pare ca inca mai cer sa li se modifice in continuare ca au vazut ei nush ce kit sau nush ce faruri.Daca cereti modificarea numai sa vedeti voi cum ar putea arata masina voastra peste 100 de ani iar voi nu faceti nimik la acea masina nu mai insistati pe aici.Fara suparare
nu prea ai dreptate...dar asta e doar parerea mea!
din cate imi amintesc eu pe topicu` vechi scria ceva de genu` : "vrei sa vezi cum i-ar sta tunata? ataseaza o poza...." ...
pai pune pozele aici. zile la baieti si ce vrei sa ii faci . si poate se apuca unu d ea
bine zis...POATE...de cand este sesctiunea asta n-am vazut nici macar o masina facuta dupa varinta virtuala...ar trebui inchis topicul asta...munca in zadar
Vin si eu cu o rugaminte. Cineva de pe aici mi-a mai facut o Honda si a iesit excelent, e clara treba ca stiti cu ce se mananca virtualul.
Asta este masina. Nu cred ca as vrea sa umblu la exterior, doar la jante, ceva variante de jante, negre, crom, poate chiar mai lasata masina, habar nu am.
Cand aveti timp si chef, va astept. Multumesc anticipat.