Salut.
In primul rand imi cer scuze ca nu am postat in topicul dedicat pentru asa ceva dar o sa imi fie mult mai usor sa urmaresc acest topic.La inchiderea lui o sa rog un moderator sa il stearga.
Acum
etin o AR156 an 2001.Masina a suferit ceva modificari la motor si evacuare,suficient cat sa fiu multumit cat si la interior.
In continuare doresc sa ma ocup putin de exteriorul masinii,am vorbit cu un tip din arad care poate realiza body kit uri custom insa nu prea ma pot decide la ceva.Ce am gasit pe piata din pacate se inscrie in mare parte in categoria kitsc-ului.Cel mai apropiat de perfectiune ar fi un kit de Alfa 156 GTA,cam asta si vreau,insa cu mici ajustari,daca tot am ocazia sa imi fac ceva custom.
Ce doresc de la voi cei ce va pricepeti la virtual tuning:
1.farurile stock vor fi inlocuit cu unele genuine gta.Am atasat o poza cu unele,sunt chiar cele ce doresc sa le achizitionez.
2.Spoiler fata.Vreau sa fie o versiune usor modificata a celui de pe gta(aveti o poza cu unul original).Mi-ar placea sa aiba acele "proeminente" din stg si dreapta fata mai pronuntate si mai lasate spre sol,partea de mijoc urmand sa fieceva mai ridicata.Spalatorul e faruri nu o sa fie necesar,bandoul poate sa dispara.
3.Praguri.intentionez sa pun praguri de gta originale.
4.Spoiler spate.Aici as vrea sa fie ceva mai deosebit.Adica
unctul de plecare ar fi spoilerul spate oferit de autodelta insa vreau alt set de tobe,cu tips uri inglobate in spoiler.Tipsurile as vrea sa aiba forma sau sa semene cu forma stopurilor.ceva alungir in genul celor de pe Lexus LS.
5.Culoare.Desi masina e argintie acum,in viitor intentionez sa o si vopsesc.Ma gandeam la un rosso alfa sau daca pretul ar fi omenesc,un rosso competizione.
Cam asta e tot.Astept idei si critici costructive dar argumentate.DAca ma poate ajuta cineva cu un vt ii raman recunoscator.Caut un body kit mai nervos asa cum am zis dar nu extraordinar de incarcat si nu vreau sa te duca instant cu gandul la 2fast2furious.
Ca un bonus,desi nu are valoare materiala,in cazul in care cineva vine cu o idee care poate fi si pusa in practica,numaele creatorului o sa apara pe masina(sau sigla,badge,etc).Ma gandeam la unul din parasolare spre exemplu.Ceva de genul "Ext.design by xxx-ulescu".