XGeorge- scuze de intarziere dar am vazut tarziu masina ta si m-am apucat tarziu de ea. Sunt incepator in ale Photoshop-ului si sper sa iti placa masinutza. Am mai adaugat eu niste elemente care mi-au trecut prin cap, cum ar fi capota si eleronul.
AlexVT- am incercat si matizul tau sa il fac cat mai realist cu putinta. Am gresit la portbagaj cand am incercat sa il fac negru si mi-am dat seama prea tarziu. Sper sa iti placa masina.
Gabi are dreptate!
Se intampla doua fenomene neplacute: -vizitatorii thread-ului raman dezamagiti de ceea ce vad aici -cei care posteaza poze cu masinile personale se asteapta sa primeasca o simulare realistica, ceea ce nu prea se mai intampla.
Sincer, am derulat tot thread-ul acesta... Am fost foarte incantat de lucrarile de la inceput.Acum, nu mai sunt asa frumos lucrate.Si e pacat...
Aruncati o privire AICI. Calitatea lucrarilor se apropie de realitate!
Le multumesc inca o data baietilor!
Eu am facut putina curatenie, orice poza facuta cu telefonul=calitate 0 nu se va lua in considerare, si oricare va lucra in stil barbar (urat), va primi stergerea postului
Daca nu aveti inca un pic de experienta, nu poluati topicul, trimiteti prin pm va rog !
o poza cu vectra mea ,
Se poate pune urmatoarele pe ea :
-jenti
-folie
-grila de gt
ce mai considerati voi ca ar da mai ok pe ea
am pus un set de jenti kre mi-au atras privirea
va multumesc
astept cu nerabdare
__________________ Ti se pare mare consumul tau ? Calculeazal---->