deci nu imi vine sa cred ce puteti face.Multam fain pt tot...stiu ca e cam ruginita da na toate la timpu` lor.Se mai poate face ceva sau ma multulesc cu atat.
deci nu imi vine sa cred ce puteti face.Multam fain pt tot...stiu ca e cam ruginita da na toate la timpu` lor.Se mai poate face ceva sau ma multulesc cu atat.
in afara de VT-urile de mai sus , masina ta a mai fost lucrata , uite aici >>>
Re: Fotografii cu masinile voastre, editate de noi
Va rog daca se poate sa imi faceti si mie o modificare la fotografie.
As vrea sa vad cum ii sta masinii cu plafonul si capota negre.De asemenea daca se poate vopsi si in jos pe spoiler tot cu negru pe unde se termina farurile daca intelegeti(pana jos).
Se pare ca m-ati uitat. Rugaminte mare : un VT in care sa includa un Bad Boy-look , tinand cont ca partea de sus a farurilor este neagra si as dori mai curba linia de pe far.Am incercat eu ceva in paint, dar am nevoie de ceva la profi.
Va raman recunoscator!
Multumesc ,
As vrea sa-mi fac o idee de cum ar arata oglinzile si marginea jantelor vopsite in verde,portocaliau si rosu, am si cateva poze cu ce as vrea exact in culorile respective. Sa arate in stilu cum arata bmwu negru. Nu stiu in ce culoare sa le fac, sau daca sa le fac iar un photoshop mi-ar fi foarte folositor ptr o decizie. Sper sa fie ok pozele.
Multumesc.
Oglinda nu e foarte reală, pentru că din alb în altă culoare e mai greu de trecut!
Am făcut și 3 variante cu oglinda albă și eu zic că-i stă mai bine așa!
E foarte bine asa doar ca nu sunt eu multumit de culoarea mediului ambiant(e prea intunecat in padure si nu imi dau seama cam cum vine cu negru pe capota)
Ii fac zilele astea alte poze mai de la distanta ca sa imi dau seama mai bine si cu lumina mai multa si va mai sacai un pic.