Īn limita timpului disponibil - adică seara, cānd ajung acasă - o să mai lucrez şi eu cāte o maşină, sau două, ca pe vremuri.
Voi, īncepătorii, de ce nu vă străduiţi mai mult atunci cānd lucraţi o maşină (indiferent că e făcută pentru topicul ăsta, sau pentru altul)? De ce trebuie să daţi replici de genul
Quote:
Originally Posted by KillerINC
imi cer scuze dar nu prea am avut timp sa ma ocup ... am facut ceva in graba , ca sa ma tin de promisiune , dar o sa ma mai joc putin cu ea
|
?
Am pus mesajul scris de tine ca exemplu pentru că e primul care mi-a picat īn mānă, şi tot nu īnţeleg de ce trebuie să te grăbeşti. Omu' nu pleca nicăieri şi nu cred că era urgenţă majoră să-şi vadă maşina modificată. Nu cred că a 2-a zi o băga īn garaj s-o modifice şi-n viaţa de zi cu zi.
De-a lungul timpului, datorită topicului ăsta şi lucrărilor făcute pe el, nu ştiu dacă s-au făcut 3 maşini reale. Ştiu că un băiat a făcut un VW T3 (T E N N Y - E, parcă), şi ono, datorită
acestui topic. Uită-te la lucrările postate pe topicul lui ono şi, crede-mă, nici Santos, nici NLD, nici eu, nu le-am făcut pentru o plimbare cu Porschele şi nici pentru un tricou, ci pentru provocarea reprezentată de acest "proiect".
Cineva-mi spunea aseară "Dacă nu tragi mai mult de tine, nu vei urca mai sus!" şi al dracu' să fiu dacă n-a avut dreptate.
Promit că īncepānd de azi o să activez din nou pe topicul ăsta.