Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-03-07, 09:44   #1
teisanualex

Stock

Default Help me!plsss

Asta e masinutza mea!As vrea sa stiu cum ar arata tunata....Astept orice idei....Mc
https://forum.4tuning.ro/vbimghost.php?do=myimages
teisanualex is offline  
Old 25-03-07, 23:01   #2
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Help me!plsss

bah b___e aia e masina mea care ai cerut tu sa o tuneze. off ce ne facem cu copii care iau poze de pe net si zic ca sunt ale lor.

Come to the DDark side..... We have cookies!

Last edited by lascarica; 04-04-07 at 17:38.
Bogdan YBR is offline  
Old 26-03-07, 02:03   #3
teisanualex

Stock

ce te-ai suparat mah asa???am un tt identic cu al tau...si mi-a fost sila sa-i mai fac poze...te-am plagiat???sau ce???
de ce dracu te-ai ofensat in halul ala???
teisanualex is offline  
Old 04-04-07, 16:49   #4
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

B-10-YBR ...Niste poze pe care le atasezi pe un site precum acela,sunt PUBLICE ,deci oricine le poate salva.Daca vrei sa nu fie accesibile oricui,le pui aici pe 4tuning si setezi "private". Data viitoare,cum spuneam ,vei lua vacantza aici la injurii CU sau FARA motiv fiind acestea.
teisanualex- ala nu este titlu!- cand l-am vazut,credeam ca esti pe cale de a te ineca sau asa ceva.....Pune te rog totdeauna un titluri sugestive!
Multumesc amandorura pentru intelegere!

PS: Te rog EDITEAZA pozele cu TT-ul tau sau cel identic cu al tau,daca n-ai camera momentan sau nu este masina la indemana (sa scoti sigla din coltul imaginii),apoi deschide alt topic unde le atasezi la modul standard(in josul paginii prin care deschizi topicul ai optiunea de a atasa fisiere jpg) cu titlu sugestiv...de ex: "recomandari styling pt. TT mk1"...sau asa ceva. ...Daca aveai pozele FARA anteteul respectiv,ti-as fi facut eu topicul,insa nu am timp sa ti le si editez...
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.

Last edited by lascarica; 04-04-07 at 17:37.
lascarica is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -