![]() |
Help me!plsss
Asta e masinutza mea!As vrea sa stiu cum ar arata tunata....Astept orice idei....Mc
https://forum.4tuning.ro/vbimghost.php?do=myimages |
Re: Help me!plsss
bah b___e aia e masina mea care ai cerut tu sa o tuneze. off ce ne facem cu copii care iau poze de pe net si zic ca sunt ale lor.
|
ce te-ai suparat mah asa???am un tt identic cu al tau...si mi-a fost sila sa-i mai fac poze...te-am plagiat???sau ce???
de ce dracu te-ai ofensat in halul ala??? |
B-10-YBR ...Niste poze pe care le atasezi pe un site precum acela,sunt PUBLICE ,deci oricine le poate salva.Daca vrei sa nu fie accesibile oricui,le pui aici pe 4tuning si setezi "private". Data viitoare,cum spuneam ,vei lua vacantza aici la injurii CU sau FARA motiv fiind acestea.
teisanualex- ala nu este titlu!- cand l-am vazut,credeam ca esti pe cale de a te ineca sau asa ceva..:)...Pune te rog totdeauna un titluri sugestive! Multumesc amandorura pentru intelegere! PS: Te rog EDITEAZA pozele cu TT-ul tau sau cel identic cu al tau,daca n-ai camera momentan sau nu este masina la indemana (sa scoti sigla din coltul imaginii),apoi deschide alt topic unde le atasezi la modul standard(in josul paginii prin care deschizi topicul ai optiunea de a atasa fisiere jpg) cu titlu sugestiv...de ex: "recomandari styling pt. TT mk1"...sau asa ceva. ...Daca aveai pozele FARA anteteul respectiv,ti-as fi facut eu topicul,insa nu am timp sa ti le si editez...:( |
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning