Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 12-12-06, 18:02   #1
bucsa

Stage 3

Cool Piele In Dacie.....

salut la toata lumea.....sunt cam nou pe forum....totusi vreau sa va cer cateva sfaturi pareri.....

deci....am o dacie 1310 alb boreal , an 2000(zambetul lu' iliescu).....si doresc sa schimb toata tapiteria.....cu piele.....de ce?...fostul proprietar a fumat in masina...etc,etc...este si rupta...in fine.....nu vreau sa ma duc sa cumpar gata facuta de la magazinele de piese auto...ca nu mai vreau material....si
m-am gandit la piele....acuma intrebarea mea la voi este......la culoarea alba(a masini) ce culoare de piele ar merge la interior?....ajutati-ma cu sfaturi

multumesc mult de tot
Old 12-12-06, 20:35   #2
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

Default Re: Piele In Dacie.....

pielea daca nu e neagra e degeaba.... ,
acum serios, ai bordul negru, deci pielea logic ar trebui sa fie neagra
pesteimputit is offline   Reply With Quote
Old 12-12-06, 22:46   #3
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

O idee mai deosebita ar fi Black Alcantara si iar ar trebui sa faci si panourile de usi altfel degeaba o faci...
tico_rs is offline   Reply With Quote
Old 12-12-06, 23:17   #4
Takashy_Vtec18

Stage 5

Takashy_Vtec18's Avatar

Ok...kred ca piele neagra ar arata super.......
Takashy_Vtec18 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-06, 15:59   #5
Gabriel_xenon

Stage 5

Gabriel_xenon's Avatar

Member of:
[DACIA]

mie sincer nu prea imi place pielea...mai ales pe dacie...nush da io unu nu mi-as pune....am vazut la cineva si nu mi-a placut...parerea mea...
pielea e pt masini mai "luxoase" asa p dacie...nush...
oricum...spor la tb daq vrei s itzi pui...sper s itzi iasa ceva misto

ps. neagra ar arata misto

TUNIN' FANATIC
Suburbia Racing Club Member
Gabriel_xenon is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 10:54   #6
wlady
Design Team Member

Stage 5

wlady's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]

Daca pui piele pe Dacie ar fi foarte inspirat sa schimbi scaunele ! Pune ceva mai sport, modifica unpic bordul ! Dacia 1300 nu e o masina care accepta usor tuningul ! Trebuie sa pregatesti campul ! Iar ca si culoare este clar ca Negrul o sa fie cel mai frumos daca nu vrei sa faci Kitch !

BMW 318i E90 /// Le-Mans Blau /// M Sport /// Conversie LCI /// Style 135
Plasti-DIP - DipYourCar
wlady is offline   Reply With Quote
Old 22-12-06, 16:27   #7
Bogdan_ozzy

Stage 5

Bogdan_ozzy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[MERCEDES]
[2 Roti]

bay da nu se merita sa pui piele... nici macar intr-u cielo nu se merita da in fine cine ara prea "multi" bani face ce vrea cu banii lui in fine...
Bogdan_ozzy is offline   Reply With Quote
Old 23-12-06, 10:50   #8
bano

Stage 5

bano's Avatar

negru cu rosu sau alb cu negru .
bano is offline   Reply With Quote
Old 24-12-06, 14:26   #9
Leul

Stage 5

Leul's Avatar

nu ii poti pune huse ? ca ptr retapitare te costa sa stii ....
Leul is offline   Reply With Quote
Old 25-12-06, 10:46   #10
tehmoviestar

Stage 1

tehmoviestar's Avatar

pai daca vrei sa iti faci ceva mai calumea, iti schimbi tapiteria nu pui doar huse
tehmoviestar is offline   Reply With Quote
Old 26-12-06, 10:06   #11
Leul

Stage 5

Leul's Avatar

faci cum vrei , am intrebat doar ... e masina ta ... ai grija de ea si spor la bani ca sa vina tuningu'
Leul is offline   Reply With Quote
Old 29-12-06, 00:40   #12
spgbuc
Renault Driver

Stage 5

spgbuc's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Echipa de sprijin]
Talking Re: Piele In Dacie.....

mie imi place pielea alba si ar fi o idee sa ii imbraci si bordul in piele
spgbuc is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 14:56   #13
F Sierra 2.0i Man

Stage 3

F Sierra 2.0i Man's Avatar

Quote:
Originally Posted by spgbuc View Post
mie imi place pielea alba si ar fi o idee sa ii imbraci si bordul in piele
Binenteles ca piele alba nu de alta dar am cunostinte destul de aprofundate in design (i'am architect man) si iti zic sigur ca pielea trebuie sa fie intru totul si peste tot mai ales ca si masina este alba altfel va fi tot timpul o nota discordanta intre interior si exterior .
Sfatul meu este este ca aceasta piele sa fie de buna calitate si in nici un caz sa nu fie alb acrilic pt ca nu este potrivit si dacia nu este mercedes mai bine ar fi cu tenta spre crem dar unul cat mai natural chiar culoarea untului si scaunele fa-le combinate cu insertie de material textil o idee buna ar fi sa vezi cam cum arata insertia si textura de material din noile octavii e super ok materialul si rezista la intinderi.
bordul si capitonajul usilor la fel tot cu piele pt ca altfel risti sa iasa un dezastru si banii aruncati degeaba pe fereastra,
trebuie sa te gandesti si la mocheta care binenteles trebuie sa fie dintr-o culoare apropiata cu cea a tapiseriei si trebuie sa fie cu o textura fina asemanatoare plusului.
plafonul ar fi indicat si pe ala sa il schimbi pt ca va fi deranjant pt tine in interior ar fi bine sa optezi si acolo ori pt piele ori pt al doilea material daca te bagi sa foloseti cu insertie /mai bine materialul insertiei
ai mai putea sa folosesti insertii de piele intoarsa ca oricum la bord obligat trebuie sa pui piele intoarsa pt ca altfel se va reflecta in parbriz
ideea in principal e ca daca vrei sa dai o nota de confort si tu sa te simti bine trebuie sa folosesti culori calde/sau neutre/ maxim doua nuante in afara de cele ale plasticelor din interiorul bordului sau care nu le poti face decat custom in culoarea pe care o vrei tu sau nu pot fi si ele imbracate in piele din motive tehnice si de politist .
e bine ca cele doa nuante daca folosesti doua nuante sa fie apropiate pe paleta si nu contrastante pt ca altfel sunt agresive si deranjante chiar si pt tine
in rest bafta si impielitare ieftina si de calitate pt ca stiu ca e destul de scumpa manopera
Old 20-03-07, 18:53   #14
mikkai

Stage 5

mikkai's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[Old School Cars]

ia vedeti voi puteti sa rezistati la 30 de grade intr-o masina cu tapiterie piele fara clima?Si daca esti pregatit sa treci peste faza cu scaunele incinse in asa hal incat sa te arda si mirosul de piele incinsa tot degeaba.Confortul tot nu e!Scaunele de Dacia sunt niste zdrente.Poate d-aia le si schimba majoritatea nu?
mikkai is offline   Reply With Quote
Old 21-03-07, 11:18   #15
F Sierra 2.0i Man

Stage 3

F Sierra 2.0i Man's Avatar

Quote:
Originally Posted by mikkai View Post
ia vedeti voi puteti sa rezistati la 30 de grade intr-o masina cu tapiterie piele fara clima?Si daca esti pregatit sa treci peste faza cu scaunele incinse in asa hal incat sa te arda si mirosul de piele incinsa tot degeaba.Confortul tot nu e!Scaunele de Dacia sunt niste zdrente.Poate d-aia le si schimba majoritatea nu?
eu am propus insertia de material textil exact pt asta /asezata exact pe unde te asezi ca sa nu te arzi pt ca-mi este cunoscuta senzatia/pielea incinsa apropo nu miroase poate doar daca a dost tratate cu substante ca sa nu se scorojeasca ori este de proasta calitate si vopseaua la temperaturi ridicate incepe sa se dezintegreze ori si mai rau ....e piele ecologica pe care sincer nu o recomand nimanui daca nu vrea sa-i apara bube pe el.
cat despre scaunele alea de dacie sunt singurele care stau bine in dacie am vazut tot felul de implanturi dezastruase cu tot felul de marci respectabile asa ca asta e si plus faptul ca incepi sa iti dai seama ca nu mai ajungi calumea la pedale sau volanul e prea sus sau prea departe schimbatorul nu mai iti este la indemana pt ca nu exista kituri de tapiterie specializate pt dacie deaceea nu prea sunt deacord cu struto camiloseniile facute dupa ureche si un implant calumea pt tapiserie il faci doar intr-un atelier calumea care pe la noi nu exista
F Sierra 2.0i Man is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -