Quote:
Originally Posted by spgbuc
mie imi place pielea alba si ar fi o idee sa ii imbraci si bordul in piele 
|
Binenteles ca piele alba nu de alta dar am cunostinte destul de aprofundate in design (i'am architect man) si iti zic sigur ca pielea trebuie sa fie intru totul si peste tot mai ales ca si masina este alba altfel va fi tot timpul o nota discordanta intre interior si exterior .
Sfatul meu este este ca aceasta piele sa fie de buna calitate si in nici un caz sa nu fie alb acrilic pt ca nu este potrivit si dacia nu este mercedes mai bine ar fi cu tenta spre crem dar unul cat mai natural chiar culoarea untului si scaunele fa-le combinate cu insertie de material textil o idee buna ar fi sa vezi cam cum arata insertia si textura de material din noile octavii e super ok materialul si rezista la intinderi.
bordul si capitonajul usilor la fel tot cu piele pt ca altfel risti sa iasa un dezastru si banii aruncati degeaba pe fereastra,
trebuie sa te gandesti si la mocheta care binenteles trebuie sa fie dintr-o culoare apropiata cu cea a tapiseriei si trebuie sa fie cu o textura fina asemanatoare plusului.
plafonul ar fi indicat si pe ala sa il schimbi pt ca va fi deranjant pt tine in interior ar fi bine sa optezi si acolo ori pt piele ori pt al doilea material daca te bagi sa foloseti cu insertie /mai bine materialul insertiei
ai mai putea sa folosesti insertii de piele intoarsa ca oricum la bord obligat trebuie sa pui piele intoarsa pt ca altfel se va reflecta in parbriz
ideea in principal e ca daca vrei sa dai o nota de confort si tu sa te simti bine trebuie sa folosesti culori calde/sau neutre/ maxim doua nuante in afara de cele ale plasticelor din interiorul bordului sau care nu le poti face decat custom in culoarea pe care o vrei tu sau nu pot fi si ele imbracate in piele din motive tehnice si de politist .
e bine ca cele doa nuante daca folosesti doua nuante sa fie apropiate pe paleta si nu contrastante pt ca altfel sunt agresive si deranjante chiar si pt tine
in rest bafta si impielitare ieftina si de calitate pt ca stiu ca e destul de scumpa manopera