![]() |
Piele In Dacie.....
salut la toata lumea.....sunt cam nou pe forum....totusi vreau sa va cer cateva sfaturi pareri.....
deci....am o dacie 1310 alb boreal , an 2000(zambetul lu' iliescu).....si doresc sa schimb toata tapiteria.....cu piele.....de ce?...fostul proprietar a fumat in masina...etc,etc...este si rupta...in fine.....nu vreau sa ma duc sa cumpar gata facuta de la magazinele de piese auto...ca nu mai vreau material....si m-am gandit la piele....acuma intrebarea mea la voi este......la culoarea alba(a masini) ce culoare de piele ar merge la interior?....ajutati-ma cu sfaturi:oops: multumesc mult de tot |
Re: Piele In Dacie.....
pielea daca nu e neagra e degeaba.... :D,
acum serios, ai bordul negru, deci pielea logic ar trebui sa fie neagra |
O idee mai deosebita ar fi Black Alcantara :D si iar ar trebui sa faci si panourile de usi altfel degeaba o faci...
|
Ok...kred ca piele neagra ar arata super.......
|
mie sincer nu prea imi place pielea...mai ales pe dacie...nush da io unu nu mi-as pune....am vazut la cineva si nu mi-a placut...parerea mea...
pielea e pt masini mai "luxoase" asa p dacie...nush... oricum...spor la tb daq vrei s itzi pui...sper s itzi iasa ceva misto:) ps. neagra ar arata misto ;) |
Daca pui piele pe Dacie ar fi foarte inspirat sa schimbi scaunele ! Pune ceva mai sport, modifica unpic bordul ! Dacia 1300 nu e o masina care accepta usor tuningul ! Trebuie sa pregatesti campul ! Iar ca si culoare este clar ca Negrul o sa fie cel mai frumos daca nu vrei sa faci Kitch !
|
bay da nu se merita sa pui piele... nici macar intr-u cielo nu se merita da in fine cine ara prea "multi" bani face ce vrea cu banii lui in fine...
|
negru cu rosu sau alb cu negru .
|
nu ii poti pune huse ? ca ptr retapitare te costa sa stii ....
|
pai daca vrei sa iti faci ceva mai calumea, iti schimbi tapiteria nu pui doar huse ;-)
|
faci cum vrei , am intrebat doar ... e masina ta ... ai grija de ea si spor la bani ca sa vina tuningu' :D
|
mie imi place pielea alba si ar fi o idee sa ii imbraci si bordul in piele :lol:
|
Quote:
Sfatul meu este este ca aceasta piele sa fie de buna calitate si in nici un caz sa nu fie alb acrilic pt ca nu este potrivit si dacia nu este mercedes mai bine ar fi cu tenta spre crem dar unul cat mai natural chiar culoarea untului si scaunele fa-le combinate cu insertie de material textil o idee buna ar fi sa vezi cam cum arata insertia si textura de material din noile octavii e super ok materialul si rezista la intinderi. bordul si capitonajul usilor la fel tot cu piele pt ca altfel risti sa iasa un dezastru si banii aruncati degeaba pe fereastra, trebuie sa te gandesti si la mocheta care binenteles trebuie sa fie dintr-o culoare apropiata cu cea a tapiseriei si trebuie sa fie cu o textura fina asemanatoare plusului. plafonul ar fi indicat si pe ala sa il schimbi pt ca va fi deranjant pt tine in interior ar fi bine sa optezi si acolo ori pt piele ori pt al doilea material daca te bagi sa foloseti cu insertie /mai bine materialul insertiei ai mai putea sa folosesti insertii de piele intoarsa ca oricum la bord obligat trebuie sa pui piele intoarsa pt ca altfel se va reflecta in parbriz ideea in principal e ca daca vrei sa dai o nota de confort si tu sa te simti bine trebuie sa folosesti culori calde/sau neutre/ maxim doua nuante in afara de cele ale plasticelor din interiorul bordului sau care nu le poti face decat custom in culoarea pe care o vrei tu sau nu pot fi si ele imbracate in piele din motive tehnice si de politist . e bine ca cele doa nuante daca folosesti doua nuante sa fie apropiate pe paleta si nu contrastante pt ca altfel sunt agresive si deranjante chiar si pt tine in rest bafta si impielitare ieftina si de calitate pt ca stiu ca e destul de scumpa manopera |
ia vedeti voi puteti sa rezistati la 30 de grade intr-o masina cu tapiterie piele fara clima?Si daca esti pregatit sa treci peste faza cu scaunele incinse in asa hal incat sa te arda si mirosul de piele incinsa tot degeaba.Confortul tot nu e!Scaunele de Dacia sunt niste zdrente.Poate d-aia le si schimba majoritatea nu?
|
Quote:
cat despre scaunele alea de dacie sunt singurele care stau bine in dacie am vazut tot felul de implanturi dezastruase cu tot felul de marci respectabile asa ca asta e si plus faptul ca incepi sa iti dai seama ca nu mai ajungi calumea la pedale sau volanul e prea sus sau prea departe schimbatorul nu mai iti este la indemana pt ca nu exista kituri de tapiterie specializate pt dacie deaceea nu prea sunt deacord cu struto camiloseniile facute dupa ureche si un implant calumea pt tapiserie il faci doar intr-un atelier calumea care pe la noi nu exista |
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning