Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile! |
26-09-07, 16:42
|
|
Stage 2
|
Tuning interior Logan
Ce se poate aranja la interiorul unui logan....?  ....astia de la dacia s varza la interioare....asa ca tre facuta o schimbare  ...cel putin pe masina mea
|
|
|
26-09-07, 17:12
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Echipa de sprijin] [VW]
|
Re: Tuning interior Logan
Depinde ce iti doresti si u sa ii faci?Piele alte tapiterii o culoare mai exotica sant multe posibilitati si idei depinde de ce fonduri dispui si ce vrei sa faci.
|
|
|
26-09-07, 17:32
|
|
Stage 2
|
toata lumea vb de fonduri...plm ....dk am zis ca vreau sa schimb interiorul at m am referit la ceva tare nu ceva ieftin....tapitzerii culoare tot....ziceti mi ceva....sau aratati mi cateva poze dk aveti....sa vad si eu ce cum si dk se merita sa bag bani in asa ceva
|
|
|
27-09-07, 23:35
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT] [VW]
|
pai eu zic sa incepi cu schimbatul scaunelor cu ceva cu mai mult suport lateral si cu un aer mai sportiv, apoi poti sa modifici consola centrala si fetele de usi, dar ai nevoie de cineva care se pricepe la modelat fibra....oricum se gsesc destule de schimbat, eu personal am scimbat nuca schimbatorului
|
24-10-07, 21:01
|
|
 Stage 5
|
frate nu prea ai ce sa ii faci... doar sa ii vopsesti "gurile de aerisire", un casetofon mai periculos, cotiera, manerul de la frana de mana si capul de la schimbator
Last edited by chelloo83; 10-05-09 at 18:52.
|
|
|
30-10-07, 18:06
|
|
Stage 3
|
pai in primul rad folii in geamuri..schimba aspectul interior cat si exterior,apoi huse sport ,covorase sport,volan,schimbator de viteze sport bineinteles  ,pedalier sport, si iti garantez ca va schimba aspectul 100%
Last edited by 63juv; 30-10-07 at 18:09.
|
|
|
30-10-07, 18:09
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by chelloo83
frate nu prea ai ce sa ii faci... doar sa ii vopsesti "gurile de aerisire", un casetofon mai periculos, cotiera, manerul de la frana de mana si capul de la schimbato
|
sa inteleg ca tu cand te sui intr-o masina te uiti direct la gaurire de aerisire si la "casetofon" ?
casetofon o avea taticu tau pe oltcit  )
cap sa ai ca faci din orice masina ceva frumos !
|
|
|
31-10-07, 13:02
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
tot ce vrei si nu vrei poti sa faci, vrei sa schimvi bordul, dute la dezmembrari si ia unu de la una busita si lucreaza pe el .. display digital, HUD pt parbriz dar totul ingropat , ideea e sa tai tot materialul izolant de pe consola si sa lasi numai rama metalica pe care vei lucra mai departe in fibra sau altceva, dupa care o probezi si dupa aceea o vei imbraca in piele eco dar cu un strat subtire de burete (matlasat) pe dedesupt pt a fi mai moale la atingere..
scaune tot de la SH iti recomand de mert cu incalzire si reglaje electrice si pe adancime si inaltime si pe care le poti imbraca separat in piele 2 culori bord si volan...
volan alegeti un model mistoc sau dc vrei poti sa il faci chiar u cu ceva rabdare si un aparat de sudura dupa care faci 2-3 izolatii lipite klmea cu final tot de piele cusuta alta culoare decat bordul...
plafoniere scapa de ele si baga hiled care sunt f f mici nu se vad si le poti baga in tocul de plastic pe care il are masina ca stiu ca are plastic nu gluma, numai sa nu iti faci pista de avioane pe plafon ca e deja tziganeala, si sa nu cauti leduri de 12v ca nu is ci sunt de 3.5 v asaca numai bine le vei lega cate 3 in serie.
tu de fapt duc lipsa totala de inspiratie ideea e ca tot ce faci sa nu te grabesti si sa o faci astfel incat sa nu se vada modificarile ca daca iti iei un set mic de pile si un cutter faci multe lucruri frumoase cu masina ta
bafta multa in continuare si da-ti drumul la imaginatie ca doar aia este limita..
|
|
|
31-10-07, 15:04
|
|
Stage 3
|
Noi ne dam cu parerea si domnul hiperul nu mai zice nimic.
|
|
|
31-10-07, 18:34
|
|
 Stage 5
|
in primul rand multumesc pentru sugestii !!!! si scuze ca nu am mai raspuns dar am fost putin plecat cu munca in delegatie
Last edited by chelloo83; 10-05-09 at 18:53.
|
|
|
31-10-07, 18:36
|
|
 Stage 5
|
nu ma uit la casetofon si la gurile de aerisire, dar daca stai sa te gandesti hiperul are dreptate...astia de la dacia chiar sunt varza la interioare, am si eu un sifonier de logan si sincer interiorul nu e primitor .... e varza rau !!!!
|
|
|
31-10-07, 18:39
|
|
 Stage 5
|
si eu am aceeasi problema ca hiperul dar am ceva imaginatie (nu zic ca omul nu are) si am inceput sa bag mare cand e gata bag si ceva poze cu el
|
|
|
31-10-07, 19:23
|
|
Stage 3
|
bordul ala din plastic e jalnic ! si eu tot nu inteleg de ce cumpara romanu logan ??? am avut ocazia sa conduc un logan coaja ! nu avea nimic pe el..nici servo nici nimic.se vireaza precum o RABA ! si sunt mai multe inconveniente dar deh...nu vreau sa supar pe nimeni..fiecare isi lauda ce are.
|
|
|
01-11-07, 17:55
|
|
 Stage 5
|
frate nu zic ca nu ai dreptate, dar poate unii nu au bani de altceva, sunt multi care au alte prioritati si vor poate casa sau draq mai stie ce, uite eu tot logan am ... nu sunt multumit dar vreau casa plm nu pot sa imi iau acum cine stie ce masina...nu e chiar atat de simplu
|
|
|
29-03-09, 16:15
|
|
Stock
|
daka vrei sa ti scaunele originale imbracale frumos asta te costa vreo 10 mil la un tapiter...punei lcduri ....un volan sport,accesori(pedaliere,frana de mana,schimbator)....schimbai fetzele de usi si cotierele si o sa arate super  asta daka ai bani....
|
|
|
|
|