Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile! |
22-06-09, 13:54
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Ceva idei tuning la o dacie sport va rog
|
|
|
22-06-09, 14:43
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
Re: Ceva idei tuning la o dacie sport va rog
arata bine sportiva !ce an e?eu i-am scos la a mea butucii de la usi si i-am schimbat triplele,apoi am facut-o model 99(ultimu model,rasu lu ilici) si jante superbalon ...bafta cu proiectu...daca ai nevoie de un sfat ceva da un semn....
Last edited by JUST-DO-IT; 22-06-09 at 15:11.
|
|
|
22-06-09, 21:07
|
|
Stage 5
|
E anul de gratie 1989 din cate stiu eu ultimul an in care sau facut sportivele
Nu vreau sa o fac zambet ca ii stric tot aspectul ,am vazut cateva modele de BMW cu faruri rotunde cu lupa si as cauta cu tot cu suporti 4 faruri(nu stiu exact modelele care au ) Apropo de unde esti prin iasi ca nu team vazut decat daca nu ai o sportiva visinie ca aia e singura care am vazuto zambet ,de fapt is 2 da una era gri metalizat parca si urat facuta in spate (nu a fost gandita deloc)Butucii de la usi o sa ii scot si eu ca am un kit de inchidere centralizata si o sa caut o baterie de scuter care sa o alimenteze ca sa nu raman valet pe langa masina daca uit farurile aprinse si la un timp o sa o conectez la alternatorul masinii ca sa o incarc...
Pana acuma iam mai bagat Scaunde de golf 2 in ea,bord tip scoica,am refacut instalatia electrica ,culmea e ca am gasit pe masina setul motor modificat din fabrica (avea nishte adancituri la piston in loc sa fie drept cum trebuie sus...) Si am modificat la cineva chiuloasa si cu cutia(initial masina era ptr mine da acuma tre sa io dau lui fiumeu ca nam chef sa imi ia cielo care il mai am sau breakul care e de treaba)
|
|
|
04-07-09, 23:35
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [VW] [2 Roti] [Old School Cars]
|
un mic sfat ...inceraca sa i pui cauciucuri mai groase ,niste jenti de dimensiunea jentilor de fier ,eu zic sa nu i pui spoiler , parguri etc...ca am vazut multe asa si crede-ma arata oribil!Incearca sa o lasi cat mai originala si niste jante si niste cauciucuri o fac foarte frumoasa!Bafta in contiunare la proiect!
|
|
|
05-07-09, 00:58
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
Lucian_Mc sportive s-au facut pana in 92 cel putin....
a mea e din 92 si era modelu cu 4 ochi ...si capota cu mijlocu coborat 2 cm .... de barele metal si elemente cromate....daca nu ma crezi am sa-ti pun o copie dupa certificat daca gasesc...a mea e rosie,zambetu lu ilici,jante superbalon...cu gura rezervorului pe aripa dreapta....spoilere cu proiectoare triunghiulare...si multe modif la interior...sunt curios tie iti merge turometru?mie mi-au pus turometru,da au facut economie la fire....
a mea e mai greu de ochit pt ca de ceva vreme numai e in iasi ...
|
|
|
05-07-09, 01:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by JUST-DO-IT
Lucian_Mc sportive s-au facut pana in 92 cel putin....
a mea e din 92 si era modelu cu 4 ochi ...si capota cu mijlocu coborat 2 cm .... de barele metal si elemente cromate....daca nu ma crezi am sa-ti pun o copie dupa certificat daca gasesc...a mea e rosie,zambetu lu ilici,jante superbalon...cu gura rezervorului pe aripa dreapta....spoilere cu proiectoare triunghiulare...si multe modif la interior...sunt curios tie iti merge turometru?mie mi-au pus turometru,da au facut economie la fire....
a mea e mai greu de ochit pt ca de ceva vreme numai e in iasi ...
|
La mine turometrul merge
Am facut si cateva modificari la bord si electronica(Alta aeroterma,Bord tip scoica,temporarizator la stergatoare,un butonas ptr flashuri rapid,cateva mici butonase prin inauntru care taie curentul de la bobina si poate sa stea hotul cu cheile in mana ),chiar si curentul de la baterie complet se poate taia intrun mic butonas)
TU cat ai prins cu daciuta maxim pe bord?
Eu iam dat dupa bord 180 si mai mult cica da aveam numai 170 dupa bordul la un cielo din 2006
|
|
|
10-07-09, 21:00
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
eu sunt oltcitist,de cand am permis doar oltcit am condus si in rest ce-am mai prins si eu
ce sfaturi ti-as da:
intai de toate sa aiba franele stas!
apoi restul mecanicii sa functioneze cat mai bine,daca se poate mai bine ca din fabrica!
iar ca si exterior,in primul rand schimba-i culoarea daca vrei sa fie tinereasca,un rosu,albastru,portocaliu,metalizat,sau simplu lucios,poate si mat
fara modificari gen spoilere ,praguri etc de la inceput,ca nu stii ce podoaba de sofer o sa iasa,si o sa-ti para rau de munca daca nu vede un stalpisor cand da cu spatele...
|
|
|
16-07-09, 09:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by julaikos
eu sunt oltcitist,de cand am permis doar oltcit am condus si in rest ce-am mai prins si eu
ce sfaturi ti-as da:
intai de toate sa aiba franele stas!
apoi restul mecanicii sa functioneze cat mai bine,daca se poate mai bine ca din fabrica!
iar ca si exterior,in primul rand schimba-i culoarea daca vrei sa fie tinereasca,un rosu,albastru,portocaliu,metalizat,sau simplu lucios,poate si mat
fara modificari gen spoilere ,praguri etc de la inceput,ca nu stii ce podoaba de sofer o sa iasa,si o sa-ti para rau de munca daca nu vede un stalpisor cand da cu spatele...
|
Mecanica e ok,inca prea buna ca are cam tot schimbat in ea la mecanica,punte noua,cablu frana de mana reconditionat,etrieri reconditionati,pompa dubla noua si multe noi.....
Si la exterior daca belesc ceva refac tot eu deci nu e mare pierdere ca oricum chiar daca e stock chiar daca e custom tot e de munca la reparatii si plangi.....
|
|
|
05-11-09, 09:52
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Lucian MC
|
salut am inteles ca te ocupi cu fibra de sticla faci si bare tuning de la alte masini si praguri etc?
daca da da un nr de tel al tau sau da un bip la 0740119882 eu sunt din iasi si nu stiu pe nimeni care sa lucreze in fibra Multumesc
|
|
|
|
|