| Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
05-04-11, 22:16
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Reconditionari Jante
salut toni, zimi si mie cat imi iei sa imi reconditionezi niste jante si sa mi le vopsesti. mai pe scurt. sa mi le faci ca cele din poze. albe cu buza polishata.
|
|
|
06-04-11, 20:18
|
|
Stock
|
Revin cu feedback: oameni seriosi, lucrare de calitate, client multumit.  Spor in continuare!
|
|
|
06-04-11, 22:23
|
|
 Stage 5
|
RECONDITIONARI JANTE AUTO-MOTO ,orice culoare,orice perla.
mytzu0789 : Salutare maestre,suna-ma maine cand doresti si vorbim despre ce doresti avand in vedere ca ne cunoastem relativ de ceva vreme.
Nu fac buze polishate , abia in vara se vor construi niste masinarii interesante pe langa lucru manual
Strutzzy : iti multumim foarte mult pentru increderea acordata si ne bucuram tare mult ca nu te-am dezamagit, acest tip de colaborare in folosim cu toti cei care apeleaza la serviciile noastre cu incredere si pe langa satisfactia financiara exista si aceasta cand vedem oamenii ca sunt bucurosi de alegerea facuta.
Cu stima,Tonny !
- Astazi au mai venit 4 seturi de jante,pana luni se lucreaza intens,promitatoare ca si nuanta de culoare suna a fi Brock B1 R17,alb perlat,custom paint , celelalte trebuie sa ajunga la starea initiala... ce va iesi ramane de vazut
|
|
|
07-04-11, 23:04
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Opel] [SKODA]
|
UP^^^^^^UP
Si ale mele montate multumesc Tonny,astept sa imi pice un Borbet A sa il pregatim de iarna.
|
|
|
08-04-11, 10:14
|
|
 Stage 5
|
Am crezut ca sunteti baieti seriosi,am reconditionat la voi 4buze acum o luna aproximativ cu promisiunea de a imi remedia lacul curs.Am revenit cu un telefon si mi s-a zis sa il sun peste o saptamana si de atunci toni nu a mai raspuns la telefonul meu.Am incercat si pe mail/pm si mess,pe mess am reusit sa vorbesc cu colegul lui si mi-a cerut poze pentru ca numai stia despre ce era vorba.La cateva zile am reventi cu pozele pe mes,dupa ce a vazut pozele a iesit si nu a mai raspuns.In concluzie nu mi s-a mai raspuns de nici un fel nici la telefon nici pe mail nici pe mes.
-Vand difuzoare auto SIGNAT-
Last edited by VLAD-sport; 08-04-11 at 10:20.
|
|
|
08-04-11, 13:49
|
|
 Stage 5
|
Ti-am raspuns eu personal la telefon in urma cu aproximativ 8 zile si ti-am explicat ca pentru moment nu am posibilitatea de a remedia problema din motive tehnice. Ai spus ca vei reveni cu un telefon , telefon ce nu l-am mai primit de la tine.
Pe adresa de e-mail [email protected] sau [email protected] nu am primit nicio sesizare iar numarul meu de telefon este 0745.162.882, telefon la care raspund oricui drept dovata am preluat 4 lucrari.
Aici nu ai postat absolut deloc decat acum intr-un mod violent,vrei sa te aplaud acum? APLUZE 
Pentru inconvenientul acesta si traumele suferite suna-ma sa ne intalnim sa-mi dai jantele si ti le voi reface fara sa te coste nimic.
Last edited by PSD-ul; 08-04-11 at 14:05.
|
|
|
08-04-11, 16:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by PSD-ul
Ti-am raspuns eu personal la telefon in urma cu aproximativ 8 zile si ti-am explicat ca pentru moment nu am posibilitatea de a remedia problema din motive tehnice. Ai spus ca vei reveni cu un telefon , telefon ce nu l-am mai primit de la tine.
Pe adresa de e-mail [email protected] sau [email protected] nu am primit nicio sesizare iar numarul meu de telefon este 0745.162.882, telefon la care raspund oricui drept dovata am preluat 4 lucrari.
Aici nu ai postat absolut deloc decat acum intr-un mod violent,vrei sa te aplaud acum? APLUZE 
Pentru inconvenientul acesta si traumele suferite suna-ma sa ne intalnim sa-mi dai jantele si ti le voi reface fara sa te coste nimic.
|
Creca ma confunzi,nu am postat pana acum pentru ca nu credeam ca este nevoie sa fac atata valva pentru a reusi sa dau de tine.Am vorbit acum 2saptamani marti seara si mia zis sa te sun in urmatoarele zile,te-am sunat si nu ai raspuns.Zic ca nu ai raspuns pentru ca mai salvat in telefon si exista posibilitatea de a nu imi raspunde,Acum o saptaman ti-am dat si mesaj pe telefonul de orange,pm pe 4tuning si mail am lasat pe [email protected].
Jantele nu am cum sa ti le dau pentru ca sunt pe masina si tu mi-ai zis in momentul in care le pun pe masina sa vin la tine sa remediem problema.
P.S. Te-am sunat aseara la ora 8:19 inca o data,uita-te te rog in telefon ca sa nu crezi ca am ceva cu tine personal sau altceva.
Last edited by VLAD-sport; 08-04-11 at 16:12.
|
|
|
09-04-11, 21:59
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
09-04-11, 22:03
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Opel] [SKODA]
|
WOW VREAU SI EUUUUUUUUUUUUUUUUU,ASA
|
|
|
10-04-11, 13:43
|
|
 Stage 5
|
Se pare ca este asa cum cred,ignoranta totala din partea ta.Vezi-ti de treaba ta,vroiam sa fac mai multe lucrari la tine dar se pare ca nu sti sa recunosti si sa fi un om cu tact in relatia cu clientii.Prefer sa ma duc la altcineva care stie sa se comporte cu un client nu sa il ignore maestre.
|
|
|
10-04-11, 17:52
|
|
 Stage 5
|
Ti-am lasat numarul meu la dispozitie si adresa de e-mail pentru a ma contacta sa remediem problema si ti-am spus ca iti refac tot setul pentru cm ala de lac scurs, acum ca tu o tot ti langa si mai si folosesti cuvinte carora nu le cunosti sensul... nu ma face decat sa cred ca ori esti rau intentionat ori te plictisesti atat de mult incat uiti de problema pentru care stai acum de vb. cu mine.
Iti doresc o colaborare foarte buna cu persoanele pe care le-ai ales insa ma bucur ca nu ne-ai ales pe noi si pentru celelalte lucrari atata timp cat de 4 ani nu am avut o reclamatie de la sute de baieiti care se tot invart pe aici.. tot ce ma face este sa cred ca problema nu-i la mine-n curte !!!
Am rugamintea la tine civilizat si politicos sa nu-mi mai poluezi threadul, iti sta la dispozitie numarul meu de telefon si adresa de e-mail,ti-ai exprimat parerea despre noi si iti multumim insa considera si tu ca-i suficient!
|
|
|
11-04-11, 13:26
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by PSD-ul
Aproximativ 650 ron !
- Pana joi suntem ocupati avand in finalizare 3 seturi de jante,vom reveni cu poze si informatii in scurta vreme.
- Pentru programari 0745.162.882 Tonny
|
salut. imi cer scuze ca nu am mai zis nimic dar de la o vreme nu mai primesc nicio notificare pe mail. multumesc pt oferta ( sper ca mai e valabila ), cand ma hotarasc o sa te anunt.
o zi buna!
|
|
|
11-04-11, 16:05
|
|
 Stage 5
|
RECONDITIONARE JANTE AUTO MOTO
RECONDITIONARE JANTE AUTO MOTO !
Salut StelarPhunk, nu ai de ce sa iti ceri scuze intrucat mi-ai adresat o intrebare la care ti-am raspuns cat am putut de promt drept urmare niciun inconvenient:P
Nu stiu ce se intampla cu notificarile , la multe thread-uri nici eu nu mai primesc nimic.
Oferta este valabila in continuare,te astept cu o programare in prealabil la nr. tel. 0745.162.882 sau e-mail la [email protected] / [email protected]
En`joy si multa sanatate
|
|
|
11-04-11, 17:49
|
|
 Stage 5
|
Se mai adauga set jante Peugeot - Custom Paint by PSD-ul.
Totodata am solicitat prorpietarilor sa posteze faadback-uri asa cum nu am facut pana acum prin care sa isi exprime multumirile sau nemultumirile fata de echipa Night Team Service.
Ne cerem scuze pentru claritatea imaginilor insa au fost facute in conditii de " parastas "
|
|
|
14-04-11, 00:55
|
|
 Stage 5
|
Reconditionari jante auto , moto,din magneziu,tabla.
Janta zgariata,lac exfoliat,janta lovita sau patata , noi suntem solutia tehnicii si esteticii jantelor tale.
Reconditionam intr-un mod profesional jante auto,moto,orice model,in orice culoare, customizam la comanda si folosim vopseluri cu efecte optice,candy sau perlate.
Contact: R.Tonny , e-mail : [email protected] , Tel: 0745.162.882
|
|
|
|
|