![]() |
Reconditionari Jante
3 Attachment(s)
Service auto ofera servicii reconditionari jante din aliaj si aluminiu.
Matuire,Vopsire lacuire ( la cuptor ). Garantie 6 luni. Durata de viata medie 18 luni. Preturi intre 150 ron si 600 ron. Pentru detalii sau programari sunati la nr. 0745.162.882 sau id mess. DriftingCalibra. |
Re: Reconditionari Jante
2 Attachment(s)
Asa ceva , poti readuce in starea initiala????? Cat timp si cati bani ar costa?????
|
Nu inteleg la ce te referi atunci cand zici starea initiala.
Te rog sa imi dai mai multe informatii pentru a putea primi un raspuns cat mai concret. |
Salut.
Ma intereseaza si pe mine un pret pt reconditionare 4 jante aliaj pe 15". La una din ele e sarita destul de rau vopseaua sau ce e pe ea, iar celelalte au zgarieturi. Merci. |
Quote:
|
pentru vopsit 4 jante oz titan pe 16" care este pretul ? se poate face in doua culori (bratele negre si buza galben) ? care este durata in timp a lucrarii?
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
UP... Pregatire Jante Irmsher / 16....
|
acesta este modelul de janta despre care vorbesc :
http://www.tirerack.com/images/wheel..._bsp_ci3_l.jpg ma intereseaza sa le vopsesc negru - cu partea dinspre fata a buzei galbena ! ceva gen jantele astea : http://www.rotawheels.ca/images/Rota...lackRedLip.jpg Mersi mult. |
Quote:
Exista un lucru usor neplacut : "cercul care-i cerc de fapt nu`i cerc". In cazul in care ai sa julesti acea buza ,ai sa lovesti janta,acea linie o sa arate intreripta si va fi foarte neplacut ochilor. Te costa 450ron / set. |
20 Attachment(s)
Pregatire reconditionare Jante Irmsher !
|
Salut. Am 4 jante de mercedes pe care s-a crapat lacul in unele locuri si sau facut urite. Nu sint lovite . Cam cit m-ar costa o reconditionare, cind pot sa vin si unde?
|
Quote:
|
29 Attachment(s)
Pregatire reconditionare Jante Irmsher !
|
Multumesc. Miine am sa le fac niste poze. Dar cred ca ar fi mult mai bine daca as sti o adresa si as veni direct la fata locului.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2025 4Tuning