Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 03-10-07, 18:38   #31
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re: [oferta]Producator fibra de carbon .

Se poate sa postati o poza cu un produs finit facut de voi si pretul acestuia ? Sa ne facem o idee ...
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 03-10-07, 21:09   #32
MECCANO TWINS

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Se poate sa postati o poza cu un produs finit facut de voi si pretul acestuia ? Sa ne facem o idee ...
Ok, vom face si asta.
MECCANO TWINS is offline   Reply With Quote
Old 03-10-07, 21:23   #33
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Vad ca nu am mai primit mail... cu ce am am cerut eu exact... puteti face sau nu ?!
TIR is offline   Reply With Quote
Old 04-10-07, 14:12   #34
catalinclio

Stage 3

Vad ca ma persiflati...
catalinclio is offline   Reply With Quote
Old 04-10-07, 17:09   #35
RUTHLESS

Stock

Quote:
Originally Posted by catalinclio View Post
Vad ca ma persiflati...

Stai linistit ca nu esti singurul persiflat sau facut din vorbe . Am prieteni cu motoare care au apelat la ei ...si la fel ..., doar vorbe . Cu faptele stau ei prost .
Nu-i ceva nou in Romania .
Bafta .
RUTHLESS is offline   Reply With Quote
Old 05-10-07, 20:02   #36
MECCANO TWINS

Stage 2

Salutari tuturor. Imi pare foarte rau ca am disparut o vreme insa lucrurile nu au mers chiar ca la carte si a durat mai mult decat estimasem initial pentru a ne pregati. De luni, 08.08.2007 puteti apela cu incredere la noi si vom lasa produsele si serviciile sa vorbeasca in loc sa ma apuc eu acum sa ma bat cu pumnul in piept. Probabil ca aveti motive sa fiti suparati insa am si eu motive sa fiu suparat si poate tocmai din cauza lor am omis sa raspund unor mail-uri. In caz ca asa s-a intamplat imi cer scuze celor care s-au simtit neluati in seama. Nu am intentionat asa ceva. Inca o data, mii de scuze. Ma voi revansa cumva, candva. Merci pentru intelegere.
Old 05-10-07, 21:10   #37
MECCANO TWINS

Stage 2

Quote:
Originally Posted by catalinclio View Post
Salut.Imi puteti face un eleron ca cel din imagine pt Clio 2?
Nu ma intereseaza materialul,sa fie cat mai ieftin.Astept un raspuns(si pret)
Mersi,bafta.
Ti-l putem face insa daca il facem din fibra de carbon o sa iasa destul de scump iar daca il facem din fibra de sticla va trebui sa mai astepti pana luna viitoare deoarece fibra de sticla nu este o prioritate pentru noi. Iti spun asta nu cu ironie ci doar cu titlu informativ pentru a-ti putea face planurile cum crezi de cuviinta. Scuze pentru intarzierea raspunsului...
Old 05-10-07, 21:17   #38
MECCANO TWINS

Stage 2

Quote:
Originally Posted by RUTHLESS View Post
Stai linistit ca nu esti singurul persiflat sau facut din vorbe . Am prieteni cu motoare care au apelat la ei ...si la fel ..., doar vorbe . Cu faptele stau ei prost .
Nu-i ceva nou in Romania .
Bafta .
Esti sigur?... Recunosc ca am amanat pe cineva dar am anuntat inainte tocmai pentru a nu-si face o alta parere. Dar "Am prieteni [...]" suna ca si cum am aburit pe toata lumea doar pentru a ma afla in treaba. Crezi ca imi arde de pierdut timp aiurea? Eu te asigur ca nu. Iti pot da eu exemple de oameni care pierd vremea insa nu vreau sa fac misto de ei aici. Si pe unul din ei am eu o banuiala ca-l si cunosti Atat am avut de spus.
Old 05-10-07, 21:20   #39
MECCANO TWINS

Stage 2

Quote:
Originally Posted by TIR View Post
Modelul nu exista pt passat... exista pt jetta... asta noua e facuta de "caractere" as vrea acelas model da pt passatul meu... in privinta interiorurului este o idee ff buna... oricum nu il lasam asa....

Dar momentan ma intereseaza ff tare... sa fac pleoapa aia pentru ca nu are nimeni... asa ceva.Vreau sa discutam mai mult pentru ca eu vreau neaparat.

Am atasat si o poza
Astept un telefon de la tine si ne putem apuca de treaba.
Old 05-10-07, 21:23   #40
MECCANO TWINS

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Ashes View Post
m-ar interesa si pe mine sa fac la voi spoiler fata si spate, praguri si ink ma mai gandesc dk si prin interior ceva. niste preturi am cum sa aflu si eu? masina de dacia supernova.
Haide sa discutam exact ce vrei, hotaram care este solutia cea mai buna de realizare si apoi iti pot face un calcul exact.
Old 05-10-07, 21:33   #41
MECCANO TWINS

Stage 2

Quote:
Originally Posted by MECCANO TWINS View Post
Va anuntam pe aceasta cale ca din septembrie 2007, concomitent cu deschiderea unui nou punct de lucru, va stam la dispozitie pentru producerea oricaror elemente, structurale sau de design, din fibra de carbon si kevlar .
Pentru comenzi sunati la 0724290707 .
Numarul de telefon este 0724.89.38.07
Old 09-10-07, 13:54   #42
catalinclio

Stage 3

K,no problem.
Dar...cat costa,totusi?
BAFTA
catalinclio is offline   Reply With Quote
Old 16-10-07, 21:10   #43
PAVO

Stock

Pentru cine este intersat sa devina propriul "producator" de carbon : cel mai apropiat distribuitor de fibra de carbon - http://www.fibermax.gr/index.files/Page4505.htm , iar pentru "tehnologie",desi nu-i vreo mare inginerie asa cum multi isi inchipuie avem - http://www.racingcomposites.net/unu .
Bafta multa celor cu initiativa .
PAVO is offline   Reply With Quote
Old 16-10-07, 23:01   #44
PAVO

Stock

Quote:
Originally Posted by PAVO View Post
Pentru cine este intersat sa devina propriul "producator" de carbon : cel mai apropiat distribuitor de fibra de carbon - http://[][][][][][][]/index.files/Page4505.htm , iar pentru "tehnologie",desi nu-i vreo mare inginerie asa cum multi isi inchipuie avem - [][][][][][][]http://[][][][][][][] .
Bafta multa celor cu initiativa .
[][][][][][][][][][][][][][][][][]
PAVO is offline   Reply With Quote
Old 29-10-07, 14:39   #45
Ashes

Stage 2

Ashes's Avatar

Quote:
Originally Posted by MECCANO TWINS View Post
Haide sa discutam exact ce vrei, hotaram care este solutia cea mai buna de realizare si apoi iti pot face un calcul exact.
pai.... ptr inceput doar spoiler fata,spate si praguri! cum facem ca sa aflu ptr astea un pret ca sa imi fac si eu un calcul sa vad si ce jenti imi iau
Ashes is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -