Salutari,
Daca cineva vrea sa inmatriculeze pe bulgaria il recomand pe ovidiu fara a sta pe ganduri ..... omul stie ce face si in cum se face treba rapida si la obiect. In cateva ore am rezolva4t treaba prin el si foarte multumit de cum a decurs toata treaba. Are grija de tine sa nu te plictisesti iti explica totul cum si in ce fel. Asa ca si concluzie: Daca vrei sa iti inmatriculezi masina in Bulgaria apeleaza fara nici o grija ca omul stie ce face si rezolva treaba imediat.
Toata stima mea.
merci mult pt reply..seriozitatea si promtitudinea o punem pe primul loc in tot ceea ce facem pentru ca clientul sa fie multumit de serviciul ales..serviciu valabil..0746180980 sau ovidiu82_n@yahoo.com
merci mult pt reply..seriozitatea si promtitudinea o punem pe primul loc in tot ceea ce facem pentru ca clientul sa fie multumit de serviciul ales..serviciu valabil..0746180980 sau ovidiu82_n@yahoo.com
inmatriculari auto bulgaria,recuperari taloane,prelungiri acte auto..anunt valabil..0746180980
inmatriculari bulgaria...orice auto indiferent norma de poluare sau cmc..prelungiri acte auto bulgaria,recuperari acte auto bulgaria..platforma inclusa in pret din vama pt auto cu numere rosii..0746180980 sau ovidiu82_n@yahoo.com sau bg.inmatriculari@yahoo.com
salutare ! mi-am inmatriculat si eu fiat coupe-ul prin ovidiu si totul a decurs ca la carte din partea lui, au fost ceva probleme tehnice care s-au rezolvat ulterior... apelati cu incredere la el pt ca este un om de treaba si calm care isi face treaba foarte rapid si bine!!!
salutare ! mi-am inmatriculat si eu fiat coupe-ul prin ovidiu si totul a decurs ca la carte din partea lui, au fost ceva probleme tehnice care s-au rezolvat ulterior... apelati cu incredere la el pt ca este un om de treaba si calm care isi face treaba foarte rapid si bine!!!
merci pt reply si ma bucur ca ai fost multumit de serviciul ales.sper k ai ajuns cu bine acasa..foarte multe masini si in in bulgaria toata saptamana la inscris..anunt valabil..0746180980
ovidiule, nu ne-am inteles noi atunci cand am venit de la buc pana la ct pentru un ford mondeo , dar poate ne intelegem acum.
523i `1997 170 hp - da-mi un pm, cu ce acte imi trebuiesc si pretul. Ms