11-12-09, 10:53
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
eu as fi spalat masina inainte
|
|
|
11-12-09, 11:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by julaikos
eu as fi spalat masina inainte 
|
Nu, nu...chiar a fost dorinta mea sa fie masina cat mai murdara, masina nu e de expo, e carne de tun deci ii sta bine murdara !!!
|
|
|
11-12-09, 12:03
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
atunci te invit sa faci poza si la a mea,ca dupa un drum la sinaia arata de doua ori mai rau ca gsi-ul
|
|
|
11-12-09, 12:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by shantzu
Bai Griffo, cand o sa schimbi setarile alea care le-ai facut ? Defapt cand o sa intelegi ca nu sunt bune ...
Contrasul e prea mare , si mai ales ca e noapte nu e bine deloc ...
|
Poza stock nu are asa de mult contrast...se poate rezolva asta dar e mai placut sa vezi culorile vii + ca am dat undeva la +100 backlight si de asta are asa mult contrast, a scazut si claritatea din cauza asta.
|
|
|
11-12-09, 12:51
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Mie cele mai interesante poze mi se par cele ne-photoshop-ate. Cum iese din aparat...
|
|
|
11-12-09, 13:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Griffo
Poza stock nu are asa de mult contrast...se poate rezolva asta dar e mai placut sa vezi culorile vii + ca am dat undeva la +100 backlight si de asta are asa mult contrast, a scazut si claritatea din cauza asta.
|
Nu conteaza ce ai facut , conteaza ca pozele tale noaptea arata ca niste pete negre , nu au viata ...Daca tot le-ai bagata in photosop putea sa mai intuneci ce e prin spatele masini , sa nu mai atraga atentia de la subiect (vezi cele 2 lumini la poza din fata)
Quote:
Originally Posted by eMH
Mie cele mai interesante poze mi se par cele ne-photoshop-ate. Cum iese din aparat...
|
Ca sa faci poze smechere doar din aparat iti trebuie aparat foarte bun , obiectiv foarte bun si ceva filtre.
Deci tot varianta cu postprocesarea e mai avantajoasa.Foarte rar gasesti poze bune sa nu fie trecute printr-un program de editare
|
|
|
11-12-09, 16:18
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
Si cu php nu te joci asa oricum 
Go Go shantzy
|
|
|
12-12-09, 13:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by shantzu
Nu conteaza ce ai facut , conteaza ca pozele tale noaptea arata ca niste pete negre , nu au viata ...Daca tot le-ai bagata in photosop putea sa mai intuneci ce e prin spatele masini , sa nu mai atraga atentia de la subiect (vezi cele 2 lumini la poza din fata)
|
De cand exista un tipar in felul cum a face o poza, fiecare fotograf are stilul lui, acum tu il ai pe al tau dar asta nu insemna ca nu e buna poza mea.
|
|
|
12-12-09, 13:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Aici nu e vorba de stil sau de vreun tipar , e vorba ca poza ta nu arata bine ...Dar nu vrei sa intelegi ...
|
|
|
12-12-09, 13:51
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [VW]
|
ma bag si eu aiurea sa imi dau cu parerea.....acu depinde cum vede fiecare lucrurile....grifo a vrut sa scoata in evidenta partea brutala a bestiei lui droopy....si s-a axat pe culori inchise..intr-adevar si shantzu are dreptate...partea din spate e prea luminata si iti atrage atentia de la masina....ar fi trebuit facut ceva ca sa fie masina mai "vizibila" sa sara in ochii..oricum masina murdara e ceva interesant scoate brutalitatea la iveala  ))....daca era o masina curata pe contrastul ala inchis ar fi fost mult mai nereusit...asa ca murdaria cu contrastul da numai bine..parerea mea..am vb ca un poet  ))
|
|
|
12-12-09, 13:57
|
|
 Stage 5
|
 )
NINGE BAAA
+ si la Bucuresti
|
|
|
12-12-09, 14:43
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
vin sarbatorile, vin sarbatorile
|
|
|
12-12-09, 15:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tng
vin sarbatorile, vin sarbatorile 
|
Mai pe scurt se apropie sezonul cu sarmale , fripturi , prajituri, cozonaci ,alcool , craciunitze si multe altele
|
|
|
12-12-09, 16:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
pai da ....shantu cu gandu la mancare .... de cand nu ai mancat shant o shaorma sa intre in plus 2sarmale ?  )
|
|
|
12-12-09, 17:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ven`u
pai da ....shantu cu gandu la mancare .... de cand nu ai mancat shant o shaorma sa intre in plus 2sarmale ?  )
|
Nu tin minte cand am mancat ultima shaorma , a trecut mult timp de atunci 
|
|
|
|
|