d c vi sau parut gretosi baieti dupa romana?

j eu acolo lucrez...si nu imi aduc aminte de baiatu cu semnalizarile.....aaa si dak ati vorbit cu un nenea mai in varsta imi cer scuze dar e un mare betiv si face scandal si nu stie sa se poarte cu clientii...oricum lam dat afara

...
aaaa...si dak vorbiti cu un baiat mai chelios si mai mic de inaltime ala e sefu...dar are multe pe cap si sar putera sa va rasp mai aiurea...dar in rest suntem baieti buni
si pt baiatu cu decapotabila rosie(see-u) imi place cum tia iesit masina..mai treci pe la noi!!
si va mai dau un sfat:nu mai cumparati porcaria aia dupa 23 august cu autorizatia lor de cacat!scrie acolo mic mic ca folia e autorizata doar dak e autorizata intrun service autorizat!!asa k folia aia de 120 de lei dupa 23 august e o mare tzeapa!
si sa va explic k oricum nu am somn:se dau jos dupa masina doar geamurile culisante...ce e lipit(luneta)ramane pe masina..culisantele se dau jos sa ma duc cu folia fumor pana in marginea geamului..sa fie cat mai durabil in timp+k il incalzesc de il ia dracu...garantie la folie 5 ani!spatele il autorizez cu orice...de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa 5%...pe fata singura folie autorizata din tara are transparenta 73%...foarte deschisa dar are proprietati solare..+k pot sa pun o folie un pic mai inchisa 50% care nu bate la ochi(fara autorizatie)cam la 90% din masina pun 50% si nimeni nu a avut probleme pe la rutiera sau pe la rar!pretul difera....cel mai mic 350lei pt masinile in 2 usi(doar pe geamurile din spate si luneta)si ajunge pana la 500-700lei spatele(masini teren sau combi-uri)fata are pret universal 200 lei indiferent ce masina e...la a2-a masina...a3-a deja incep reducerile!(loganu -400 lei spatele 200 fata)k astea sunt mai multe

0764831715-nr meu de tel...care nu sunt asa gretos

aaa...si am vazut pe aci k unii se tem de demontarea geamurile...garantie primiti si pt demontat-montat!