Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 13-11-08, 23:32   #91
PH86MIN

Stage 5

PH86MIN's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: geamuri negre fara sa imi risc talonu

Sau la service-ul de la liceul Caragiale,acolo am inteles ca sunt 400ron doar spatele,iar la tatarani 450 ron
PH86MIN is offline   Reply With Quote
Old 17-11-08, 16:45   #92
ven`u

Stage 5

ven`u's Avatar

Member of:
[Opel]

mai e si pe romana un service ....pe langa peco ala petrom .. sau mini petrom
ven`u is offline   Reply With Quote
Old 17-11-08, 16:57   #93
Tibanu
VW Driver

Stage 4

Tibanu's Avatar

Member of:
[VW]

da il stiu...ai facut tu ceva acolo?!sau stii pe cineva? k sincer m-am oprit odata akolo cu o mica problema la semnalizari si mi s-au parut km gretosi tipii ... multumesc pt sfat!
Tibanu is offline   Reply With Quote
Old 23-11-08, 19:21   #94
ven`u

Stage 5

ven`u's Avatar

Member of:
[Opel]

io m`am interesat ptr mine ....dar sincer nu mai stiu preturile ....si ai dreptate....si mie mi s`au parut gretosi .... !
Old 23-11-08, 19:30   #95
safetycenter

Stock

Cautam aplicatori si distribuitori pt folii in toata tara.
detalii pe peter.kallos@safety-center.ro
safetycenter is offline   Reply With Quote
Old 23-11-08, 20:25   #96
Tibanu
VW Driver

Stage 4

Tibanu's Avatar

Member of:
[VW]

dar foliile astea se cumpara direct de la service de unde ti le si aplik sau trebuiesc luate dinainte?
Old 23-11-08, 21:44   #97
ven`u

Stage 5

ven`u's Avatar

Member of:
[Opel]

tu duci doar masina si ti le aplica ei .... nu cumperi nimic .....
Old 23-11-08, 21:47   #98
Tibanu
VW Driver

Stage 4

Tibanu's Avatar

Member of:
[VW]

am inteles,multumesc!o saptamana buna tuturor!
Old 29-11-08, 12:25   #99
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

pe 23 august se gaseste folie la pachet impreuna cu hartiuta care o face legata la ~120 de lei ,trebuie sa va descurcati doar cu montajul
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 22-01-09, 16:36   #100
15lda

Stage 4

15lda's Avatar

Member of:
[DACIA]

vreau si eu o poza cu un banut de autorizare pt folie va rog
15lda is offline   Reply With Quote
Old 05-04-09, 02:38   #101
iulian23pbz

Stage 1

iulian23pbz's Avatar

d c vi sau parut gretosi baieti dupa romana? j eu acolo lucrez...si nu imi aduc aminte de baiatu cu semnalizarile.....aaa si dak ati vorbit cu un nenea mai in varsta imi cer scuze dar e un mare betiv si face scandal si nu stie sa se poarte cu clientii...oricum lam dat afara...

aaaa...si dak vorbiti cu un baiat mai chelios si mai mic de inaltime ala e sefu...dar are multe pe cap si sar putera sa va rasp mai aiurea...dar in rest suntem baieti buni

si pt baiatu cu decapotabila rosie(see-u) imi place cum tia iesit masina..mai treci pe la noi!!

si va mai dau un sfat:nu mai cumparati porcaria aia dupa 23 august cu autorizatia lor de cacat!scrie acolo mic mic ca folia e autorizata doar dak e autorizata intrun service autorizat!!asa k folia aia de 120 de lei dupa 23 august e o mare tzeapa!

si sa va explic k oricum nu am somn:se dau jos dupa masina doar geamurile culisante...ce e lipit(luneta)ramane pe masina..culisantele se dau jos sa ma duc cu folia fumor pana in marginea geamului..sa fie cat mai durabil in timp+k il incalzesc de il ia dracu...garantie la folie 5 ani!spatele il autorizez cu orice...de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa 5%...pe fata singura folie autorizata din tara are transparenta 73%...foarte deschisa dar are proprietati solare..+k pot sa pun o folie un pic mai inchisa 50% care nu bate la ochi(fara autorizatie)cam la 90% din masina pun 50% si nimeni nu a avut probleme pe la rutiera sau pe la rar!pretul difera....cel mai mic 350lei pt masinile in 2 usi(doar pe geamurile din spate si luneta)si ajunge pana la 500-700lei spatele(masini teren sau combi-uri)fata are pret universal 200 lei indiferent ce masina e...la a2-a masina...a3-a deja incep reducerile!(loganu -400 lei spatele 200 fata)k astea sunt mai multe 0764831715-nr meu de tel...care nu sunt asa gretos aaa...si am vazut pe aci k unii se tem de demontarea geamurile...garantie primiti si pt demontat-montat!

Last edited by shantzu; 05-04-09 at 17:35.
iulian23pbz is offline   Reply With Quote
Old 06-04-09, 01:16   #102
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by julaikos View Post
pe 23 august se gaseste folie la pachet impreuna cu hartiuta care o face legata la ~120 de lei ,trebuie sa va descurcati doar cu montajul
Un ban dai,un ban faci.Aia dupa o vara o sa vezi prin ea,sa nu mai punem ca este de o calitate egala cu 0.
CobraArt is offline   Reply With Quote
Old 09-04-09, 17:42   #103
alex2see

Stage 5

alex2see's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

Quote:
Originally Posted by iulian23pbz View Post
d c vi sau parut gretosi baieti dupa romana? j eu acolo lucrez...si nu imi aduc aminte de baiatu cu semnalizarile.....aaa si dak ati vorbit cu un nenea mai in varsta imi cer scuze dar e un mare betiv si face scandal si nu stie sa se poarte cu clientii...oricum lam dat afara...

aaaa...si dak vorbiti cu un baiat mai chelios si mai mic de inaltime ala e sefu...dar are multe pe cap si sar putera sa va rasp mai aiurea...dar in rest suntem baieti buni

si pt baiatu cu decapotabila rosie(see-u) imi place cum tia iesit masina..mai treci pe la noi!!

si va mai dau un sfat:nu mai cumparati porcaria aia dupa 23 august cu autorizatia lor de cacat!scrie acolo mic mic ca folia e autorizata doar dak e autorizata intrun service autorizat!!asa k folia aia de 120 de lei dupa 23 august e o mare tzeapa!

si sa va explic k oricum nu am somn:se dau jos dupa masina doar geamurile culisante...ce e lipit(luneta)ramane pe masina..culisantele se dau jos sa ma duc cu folia fumor pana in marginea geamului..sa fie cat mai durabil in timp+k il incalzesc de il ia dracu...garantie la folie 5 ani!spatele il autorizez cu orice...de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa 5%...pe fata singura folie autorizata din tara are transparenta 73%...foarte deschisa dar are proprietati solare..+k pot sa pun o folie un pic mai inchisa 50% care nu bate la ochi(fara autorizatie)cam la 90% din masina pun 50% si nimeni nu a avut probleme pe la rutiera sau pe la rar!pretul difera....cel mai mic 350lei pt masinile in 2 usi(doar pe geamurile din spate si luneta)si ajunge pana la 500-700lei spatele(masini teren sau combi-uri)fata are pret universal 200 lei indiferent ce masina e...la a2-a masina...a3-a deja incep reducerile!(loganu -400 lei spatele 200 fata)k astea sunt mai multe 0764831715-nr meu de tel...care nu sunt asa gretos aaa...si am vazut pe aci k unii se tem de demontarea geamurile...garantie primiti si pt demontat-montat!

nu ai spus si tu un pret pentru masinile care au decat 2 geamuri ( PS : le vreau fara autorizatie si sa fie 50%)
alex2see is offline   Reply With Quote
Old 10-04-09, 08:26   #104
iulian23pbz

Stage 1

iulian23pbz's Avatar

bine k lasi mesaje aci see-ule...in loc sal suni direct pe fratili tau fii antena..pt tn..exact 1.800lei si nu conteaza k vrei fara autorizatie..k oricum nu iti puneam pe 50% si o sa iasa exact k golfu lu stefi..te astept!vino si u dreaq o data sa vad si eu masinutza
iulian23pbz is offline   Reply With Quote
Old 10-04-09, 08:53   #105
Vibe
Mitsubishi Driver

Stage 5

Vibe's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Am eu folie montata de Iulian. Recomand.
Vibe is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -