12-06-07, 23:28
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: geamuri negre fara sa imi risc talonu
Quote:
Originally Posted by tre
iti recomand folie nighthawk roz pearl, arata fain rau.
|
Si ai idee de unde procur asa ceva si cam cat mar costa? E la metru ? cum se vinde sau e manopera toata?
|
|
|
12-06-07, 23:43
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by tre
iti recomand folie nighthawk roz pearl, arata fain rau.
|
si unde ai gasit folie roz perla................??
|
|
|
13-06-07, 23:50
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Spate si laterale spate ok am inteles se pot autorizate fara probleme! Dar laterale fata? Merge sau fac gura gaborii????
|
|
|
14-06-07, 02:17
|
|
 Stage 5
|
Merge mah sa pui si acolo, dar sa fie omologate si alea. Si am impresia ca sunt un pic mai deschise decat celelalte.
|
|
|
14-06-07, 10:19
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by TheMaax
Spate si laterale spate ok am inteles se pot autorizate fara probleme! Dar laterale fata? Merge sau fac gura gaborii????
|
Punet-ti mah autorizat lateralele spate si luneta, iar pe geamurile fatza pune-ti folia cea mai deschisa la culoare ca nu se ia nimeni de tine. Negru nu ai voie ca iti iei amenda si te pune s-o dai jos...
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
14-06-07, 15:00
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Mersi ptr. sfaturi baieti! Acum unde mah duc so pun? See mia recomandat la visavi de CaragiaLE UNDEVA! vOI CE ZICETI?
|
|
|
14-06-07, 16:35
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Belmodo zic eu, dar nu stiu unde are locatzia.
Vezi si tu..., aaa poti sa mergi la Tatarani la SaLumar.
Cum cobori podul in Tatarani intri in parcarea aia pana in Interhome si mergi in dreapta pana in capat si pe partea stanga e un service cu baraca albastra. Acolo mai pun oamenii tot autorizat si pun chiar bine.
|
|
|
14-06-07, 16:41
|
|
Banned
 Stage 5
|
Belmondo nu e pe langa Liceul Caragiale???...are un banner mare PARBRIZE sau ceva de genu`...
|
|
|
14-06-07, 18:21
|
|
Mitsubishi Driver
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
dap acolo e... s-au mutat de ceva vreme.
|
|
|
31-01-08, 00:04
|
|
Stock
|
Caut colaboratori in tara in vederea aplicarii de folii omologate RAR.Tel 0740115651.Ofer asistenta
|
|
|
06-03-08, 20:37
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
salut la toti....am citit pe forum la voi aici cu geamuri negre...si vreau sa zic...ca folia de 150.000 de mii nu tre schimbata in timp....nu e greu de pus sau in 342142 bucati....si e f buna..doar ca e mai naspa cu omologarea...ca nu ti-o face nimeni...eu am la toate geamurile masini ( in afara parbriz ) de 1 an jumate..si nu am treaba cu ele...nu arata uzate...nu sunt dezlipite....vreau sa zic ca chiar am taiat gauri ptr boxe in spatele masini si toate ramasitzele din taietura au zburat pe luneta...dar nu are nimik  nici arsuri , nici gaurlele...intradevar a fost greu de montat...dar a meritat...sunt puse prea mistoo..si decat sa dau nush cat ogramada de bani sa imi puna alti ca sa tot am probleme cu nush ce gabor dat draq...parca e mai bine asa....o singura data am luat amenda in 1 an jumate cu ele...asta ca "nu am avut talonu la mn" si am luat 107 lei ptr talon ( max ) si asta ptr ca facusem si alte chestii ca altfel scapam  ! asa ca...parerea mea ...tot folia la 150.000 de mii vechi ramane cea valabila ! bafta si numai bine
|
|
|
06-03-08, 20:40
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
bravo bravo`succes in continuare cu folia mistooo``  )
|
|
|
13-11-08, 16:26
|
|
VW Driver
 Stage 4
|
salut tuturor...am citit si eu app toata discutia despre folii k ma intereseaza mult....an si yo o intrebare : masina are numere si acte nemtesti ,ink nu am inscriso,pot face ceva?adik imi pot monta folii dar sa fie legale...sau trebuie sa o inscriu intai si sa-i fac talonul romanesc?
|
|
|
13-11-08, 22:02
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Tibanu
salut tuturor...am citit si eu app toata discutia despre folii k ma intereseaza mult....an si yo o intrebare : masina are numere si acte nemtesti ,ink nu am inscriso,pot face ceva?adik imi pot monta folii dar sa fie legale...sau trebuie sa o inscriu intai si sa-i fac talonul romanesc?
|
Iti poti pune folie caci autorizatia aia pana la urma e o hartie ce ti-o dau baietzii care iti pun folia si iti mai lipesc si niste stikere ............ incearca la Tatarani, acolo mi-am pus eu si sunt super multumit............. bafta!
|
|
|
13-11-08, 22:54
|
|
VW Driver
 Stage 4
|
mersi pentru sfat! chia o sa incerc acolo!
|
|
|
|
|