avand in vedere ca este un topic interesant si nu a mai fost frecventat de mult timp , m-am decis sa postez io . Am sa va povestesc asa in general intamplari traite / facute de mine
Fiind proaspat absolvent de gimanziu al Colegiului National Ion Luca Caragiale Ploiesti , dupa capacitate am ajuns la liceu in Teleajen 7 avand urmatoarele note la Capac. Mate 5.25 , Romana 5.10 iar Istorie surpriza 9.98 (imi place f mult)
Dupa ce m-am vazut io intrat la teleajen m-am decis sa traiesc si io viata de licean , dar am trait-o asa de mult incat am ramas un an (in clasa a 9a) Cand am vazut unde am ajuns , am stat ce am stat la scoala si apoi chiulul pt mine devenise un sport . Bairame acasa in fiecare zi ca deh ai mei ajungeau la 8-9 acasa , pana atunci muzica blana , veneau colegi si mai ales colege in fiecare zi la mine. Asa am tinut-o pana am ajuns sa amatatea situatii neincheiate ca nu le-am mai facut fata si cu ajutorul unei diriginte care ma "iubea" f mult si care avea influenta in liceu , evident ca am repetat a 9a. Nu era zi sa nu fac panarama si circ la scoala , ca de altfel si acum. In fine , m-am mutat la "cu plata" dar ca sa ma transfer iarasi la cursuri "de zi " trebuia sa plec de unde am venit asa ca back in teleajen pt a 2 parte de a 9a , toate bune si frumoase , elevu balosu se apucase de invatat dar naravu era acelasi. Intr-o zi , pe la sfarsitul clasei a 9-a (luna Mai) aveam chimie , cu o profa care e pocaita , imi vine chef de o tzigare si cer voie la baie , imi da voie sa ma duc si cand ies pe usa imi zice profesoara : "bengescu trage usa dupa tine" in momentu ala direct cu gandul la Pacala , am scos usa din balamale (era din 2 placi de PFL si cadru intre ele deci super usoara) si am luat-o la fuga cu usa pe hol si apoi direct pe usa din curtea scolii . Au iesit toti din clasa razand in hohote, profesoara s-a dus la directoare si uite asa am ajuns io sa ma alerge si directoare si femeia de servici si gardienii scolii prin curtea scolii , iar eu cu usa in spinare dadeam ture pe acolo.Bineinteles ca mi-au chemat parintii la scoala si tata mi-a facut morala si lu mama ii venea sa rada in continuu . mi s-a scazut nota la purtare cu un puct si m-au exmatriculat 2 zile , dar va jur ca a meritat .
Imi pare rau ca nu m-am tinut cand trebuia de scoala si acum la 20 de ani trag sa iau bacu in noul meu liceu , Chimie Ploiesti . tin sa precizez ca in chimie nu mai am nicio problema in ceea ce priveste scoala dar daca va duceti in cancelarie , si intrebati de Bengescu de la F sigur o sa fiti huiduiti si e posibil sa va treziti cu vreun bidon in freza.
O sa va mai povestesc daca aveti placere . momentan sunt ocupat cu Bacu