20-09-05, 00:24
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
Povesti cu sau despre noi/prietenii nostri
Hai sa auzim intamplari traite de voi sau de prietenii vostri, fie ca sunt urate/frumoase/comice/triste.. de la diferite evenimente
Poate aveti si poze de la acele intamplari.
|
|
|
20-09-05, 01:42
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
|
Nu trb sa fie neaparat legat de domeniul auto
No hai ca incep yo
Este vorba de o intamplare hazlie pestrecuta acu` 2-3 saptamani la munte.
Am fost cu prietenii la munte pt 2 zile(sambata si duminica), cazandu-ne la unul dintre ei, care are casa acolo, la Busteni.
Toate bune si frumoase, vreme buna, intradevar seara cam rece.Sambata am petrecut \"pe loc\" in sensul ca nu pre` ne-am deplasat decat la discoteca pt ca ne-am uitat la meci (juca Romania in acea seara) am facut dratar,beut...Duminica in schimb ne-am decis sa mergem in Azuga la partia Sorica pana sus la cota 1540.Am fost cu tele-scaun.Acolo priveliste misto,aer curat.
De coborat am coborat pe jos,pe partia cam abrupta cei drept.Am coborat cam 3 sfert din ea in 2h  .Eu ca, coboram mai repede ,ceilalti aruncau cu bolovani in mine de sus (sa va f** , va stiti voi care..).
Aproape sa ajungem jos, nush ce ma apuca pe mine sa aleg putin(tineti cont ca partia e abrupta) si nush cum se face ca alunec pe noroiul ascuns sub iarba si \"ma cobor\" in fund prin mocirla cam 3 metri.Toti se radeau de mine ca m-am facut tot una de noroi.Asa mult noroi am luat incat s-au incarcat si chilotzii 
Mai nasol a fost ca a trebuit sa merg dezbracat in masina pt ca hainele erau ......
Iata si niste poze
|
|
|
20-09-05, 11:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|
|
20-09-05, 12:28
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
|
am incercat si niste cerculetze dar nu pre` mi-au iesit
hai sariti si voi la povestit
|
|
|
20-09-05, 12:32
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
20-09-05, 23:00
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
deci TNgule e o vb \"te dai cu curu gol pe langa P*** sculata \" si nue bene loooooooooooooooool
|
|
|
20-09-05, 23:18
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
|
hai ca v-ati ras destul pe tema asta ..
acu povestiti si voi, poze ceva......
go-go-go !
|
|
|
29-09-05, 02:38
|
|
 Stage 5
|
ce-mi povesteste o cunostinta:
cica era pe la intrarea in sinaia pe banda 2, in fata camion.
din spate venea coloana oficiala, persoana a tras pe banda 1, camionu nu. la care politistu prin portavoce \"camionule, trage pe dreapta!\".
|
29-09-05, 02:54
|
|
 Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
lol banc cu politisti
 )
|
|
|
29-09-05, 03:00
|
|
 Stage 5
|
clar.
|
|
|
29-09-05, 03:52
|
|
 Stage 4
|
Yap. Totusi ma intreb cum e continuarea....
|
|
|
10-10-05, 21:47
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
sambata la siab...masina plina,5 persoane....si alaturi de noi un bun tovarash,cu o honda cbr de 125cmc.am ajuns in bucale,eu mi-am parcat ''bestia''[matizul] in fatza unui hotel,el a intrat cu motorul in parcarea salonului.am intrat,am vizitat si ne-am pozat cu gagici cu masini....am terminat de vizitat si ne-am oprit la motorul lui sa fumam o tzigare....eu nu am ce face si ma urc pe el...o tipa dragutza si buuuuuna rau de tot ma vede si se urca in spatele meu si-mi zice sa o plimb....am plimbat-o putzin prin parcare si ea vroia sa merg mai cu viteza.nu i-am explicat ca eu nu am permis de motor,i-am spus doar ca o sa o plimbe propietarul motorului.zis si facut.pleaca cu el la plimbare.casca era la mine,si noi totzi asteptam sa se intoarca cristi cu gagica de la plimbare.trec 5 min,10,15,si primesc telefon''ba venitzi la iesirea din parcare ca a intrat unul cu volvo in mine\"ma sunase cristi tipul cu motorul.noi disperatzi am luat-o la fuga spre iesire....am ajuns la locul accidentului.unul cu un volvo s40 nou noutz,nu s-a asigurat si a virat la stanga fara sa semnalizeze exact cand asta cu tipa pe motor erau in dreptul masinii.ce a urmat,cristi l-a evitat cat a putut,si totusi s-a harjait de el pe toata lungimea masinii.rezultatul coliziunii.volvo:facut varza pe partea stanga pe toata lungimea masinii.honda:scara de sustzinere a piciorului pilotului rupta si pedala de frana indoita.cristi:nimic!tipa:cizma rupta si piciorul putzin lovit.tocul cizmei a ramas undeva infipt in aripa de la volvo.deznodamantul:tipa a plecat descultza inapoi la salon si nu se va mai urca prea curand pe motor  cristi nici o pb,colac peste pupaza a mai facut si un burn la locul accidentului de s-a strans lumea ca la circ.si acum poza cu tipa,cand inca avea amandoua cizmele si pofta de viteza pe motor
11-10-05, 20:11
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
faza tare.. eram impreuna cu toti cei din MRC Ploiesti... si ne indreptam.. catre Bucuresti intr-o vineri seara la petrecerea MRului... eram impreuna cu Cioaka cu Nissanul alb.. si cum am plecat de la Ploiesti in mare tromba... eram in jur de 7-8 masini ne alergam tot timpul..afara ploua rau de tot.. noi nu tzineam cont dadeam in ele ca dreaq.. la un moment.. dat pe la Tancabesti daca nu ma insel.. in \"S-ul\" acela prn padure.. masina avand tractiune spate si gumele mancate de la atatea burnouturi.. a intrat in derapaj.. si ne-am speriat.. deci imaginatziva pe banda 1 o coloana de 6 masini... si pe banda 2 o masina in derapaj care statea mai mult pe banda 3.. si in spate politia...oricum nu am oprit.. a redresat ya dat bice... ajunsi la Otopeni la Podul acela in constuctie.. ce vedem Politia care ne face semn sa tragem pe dreapta..(eram cu morcovu credeam ca ne-a luat pt ca am facut driftu` de la Tancabesti) ne dam jos.. przentam actele.. si de unde.. gaboru` se uita la neoane.. \"moama ce misto pot sa ma uit mai de aproape, ce masina e asta?...( noi miratzi.. l-am luat cu abureli.. nu l-am lasat prea aproape de masina ca vedea folia) dupa vreo 3 ture de masina in care a studiat el akolo a vazut firul de alimentare .. era profund dezamagit...pana la urma.. i-am cerut voie sa plecam.. dar el a avut rugamintea sa o turam.. oleaka sa vada si el cm se aude..... i-am explicat ca nu putem ca nu mai avem benzina dar data viitoare... in fine ala cred ca a fost cel mai simpatic politist de rutiera pe care l-am intilnit...
si nu cred ca o sa mai intilnesc asa ceva.. alea sunt specimene pe cale de disparitie... ca restu sunt pe cale de disperare dupa bani
|
|
|
12-10-05, 00:22
|
|
 Stage 5
|
am mai vazut o faza din asta ,in fata la trafic acum vreun an .
trecea un golf II cu muzica pe el si il trage politia pe dreapta , ala da muzica incet .gaboru il pune sa deschida porbagajul si sa dea drumu la muzica .apoi politistul fara sa ii verifice nici macar actele pleaca mai departe .
sau faza dura cu maica mea o ia radaru cu 68 unde era limita de 50. g aboru se uita putin la maica mea si zice : parca va stiu de undeva ,maicamea : da posibil ca mai am cunostiinte in politie bla, bla, bla . ia dat actele si nu i a mai scris amenda
12-10-05, 14:40
|
|
 Stage 5
|
Tari rau amandoua povestile da tare a lui Droopy cu gaboru sa mor
|
|
|
|
|