masina este a tipului de`a avut viperu` negru` ...si a fost adusa din spania dak nu ma inshel ...arata frumos oricum ...!!
din cate stiu eu...viperu' a fost reparat...il voi suna eu sa vad ce se mai aude...este tipu care a venit cu ATV-ul de 1600cmc la sala anu trecut......despre ce hyundai este vorba???cel in 2 culori???care a fost expus la 4tuning days??
masina este a tipului de`a avut viperu` negru` ...si a fost adusa din spania dak nu ma inshel ...arata frumos oricum ...!!
acum era o bruneta la volan ...si are dreptate see`u... avea spoileru deja lovit .... oricum e frumusica masina ...pacat ca nu stie ce sa faca cu ea !! io n-am mai vazut-o ....
din cate stiu eu...viperu' a fost reparat...il voi suna eu sa vad ce se mai aude...este tipu care a venit cu ATV-ul de 1600cmc la sala anu trecut......despre ce hyundai este vorba???cel in 2 culori???care a fost expus la 4tuning days??
waw ATV de 1600? nu avetzi mai multe detalii pt curiosi?
are dreptate dragosh ..nu era nici un 1600cmc, erau pe jumate!! si acuma are alta masina tipul!! un dodge durango dak nu ma inshel ...inalta rau cu niste gume ....MARI