Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 07-10-11, 09:16   #1
riv_gms
Opel Driver

Stage 5
 
riv_gms's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,411
Member of:
[Opel]
[DACIA]
Default Concurs BILIARD

Jocul de biliard reprezinta o modalitate extrem de placuta de a petrece timpul liber,impreuna cu prietenii.
Practicantii acestui sport stiu ca au nevoie de o cit mai buna coordonare intre privire si miscarea bratului,precum si de anticiparea cit mai corecta a traseului urmat de bile.
Pe linga o masa buna , avem insa nevoie si de accesorii de calitate : postav , bile , tacuri si multe altele.
De aceea,in data de 15 octombrie 2011 o se organizeze cel mai interesant concurs de BILIARD din PLOIEŞTI pentru bloggeri .

Mai multe informatii despre concurs …. le gasim pe : http://www.cojo.ro/concurs/concurs-d...ngel-ploiesti/

http://stefanghita.wordpress.com/201...ngel-ploiesti/
__________________
Ti se pare mare consumul tau ? Calculeazal---->
riv_gms is offline  
Old 09-10-11, 11:38   #2
bmw_motorsport

Stage 5
 
bmw_motorsport's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,320
Default Re: Concurs BILIARD

prezent
bmw_motorsport is offline  
Old 09-10-11, 16:15   #3
riv_gms
Opel Driver

Stage 5
 
riv_gms's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,411
Member of:
[Opel]
[DACIA]
Default Re: Concurs BILIARD

Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport View Post
prezent
Trebuie sa indeplinesti niste conditii Boby

Quote:
Într-o zi frumoasă de septembrie, cum stăteam eu şi mă gândeam la o modalitate de interacţiune mai eficientă între bloggeri, ce-mi trece prin cap! Ne trebuie o competiţie, ne trebuie un concurs, ne trebuie ceva la care să ne măsurăm forţele la propriu, nu măestria condeiului, numărul de unici sau influenţa. Cum este destul de greu să găseşti un sport în care doamnele să poată concura de la egal la egal cu domnii, mi-a venit ideea cu biliardul. Astfel, prin amabilitatea Clubului Angel din Ploieşti am găsit spaţiul de desfăşurare al concursului. Clubul are în dotare 10 mese de billiard de 9 feet (Sam Biliards – KSteel, Brunswick Centurion, Prostar Club), cu postav semilent Championship Billiards, două jocuri de Darts profesional Winmau şi un WII cu multe jocuri (distracţie garantată). Pentru că o competiţie nu este prea interesantă fără premii, am reuşit să obţin de la Maguay o mică sponsorizare sub formă de produse. (Lista pentru sponsori este încă deschisă dacă mai doreşte cineva să ne susţină).



Mai jos găsiţi majoritatea informaţiilor necesare participării la “Concursul de biliard pentru bloggeri – Club Angel Ploieşti“:

Locul de desfăşurare:

CLUB ANGEL PLOIEŞTI - Ploieşti, B-dul Bucureşti nr.24A, La sensul giratoriu, vis-ŕ-vis de Liceul de Chimie

Taxă de participare:

NU EXISTA TAXĂ DE PARTICIPARE! (asta am adăugat ulterior pentru că mulţi au întrebat cât costă)

Data şi ora:

Sâmbătă 15 octombrie 2011, începând cu ora 12:00

Număr de participanţi:

Locurile fiind limitate, se poate desfăşura un concurs în condiţii excelente cu maxim 32 de participanţi. Acest număr se referă efectiv doar la numărul participanţilor la concurs. Fiecare blogger are posiblitatea invitării unui susţinător care nu va participa la concurs, dar va putea juca pe mesele care se eliberează pe parcursul concursului. (pentru situaţii deosebite, lăsaţi un comment şi văd dacă pot rezolva).

Modalitate de înscriere:

Fiind un concurs dedicat bloggerilor, înscrierea la concurs se face prin publicarea unui articol pe blogul propriu până la data de 14 octombrie ora 23:59 care să conţină un link către acest articol şi unul către www.clubangel.ro . Sunt apreciate articolele care pe lângă prezentarea evenimentului au şi o motivarea a participării. Nu se vor lua în considerare blogurile care nu au cel puţin 10 articole la data publicării acestui articol. După scrierea articolului se va trimite printr-un comentariu link-ul mai jos. Înscrierea se face în ordinea postării comentariului. Primii 16 bloggeri care se înscriu beneficiază de o invitaţie de 2 ore (în valoare de 28 RON), valabilă până la data desfăşurării concursului. Astfel, cei mai vrednici se vor putea antrena puţin înainte de competiţie.

Regulement de joc şi mod de desfăşurare:

Se va juca pe baza regulamentului oficial de Bila 8 şi în funcţie de numărul de participanţi se va stabili exact şi modalitate de joc (piramidă simplă cel mai probabil).

Premii:

Premiile vor fi oferite prin tragere la sorţi. Sponsorul Maguay ne-a promis o cameră Toshiba Camileo P20, flash-uri şi alte suprize. O listă mai detaliată cu toate primiile se va afişa mai aproape de eveniment. Orice blogger care participă la concurs are şansa să plece acasă cu premiul cel mare!

L.E. Câştigătorul concursului de biliard va beneficia de o sponsorizare din partea magazinului Calendula , pentru un concurs organizat pe blogul lui.

Alte detalii:

Clubul dispune şi de un bar cu preţuri acceptabile pentru cei care vor să vadă mai multe bile pe masă Fiecare bea după bugetul propriu . Nu se servesc băuturi sau alte alimente dinafara localului, însă aveţi posibilitatea să comandaţi de la bar Sandwichuri gustoase pentru un snack rapid.

Acest regulament poate surveni modificări pe parcurs, aşa că este bine să reveniţi pentru mai multe detalii. Dacă am uitat ceva, aştept să mă “comentaţi”

L.E … Am uitat să spun Există Wireless Free în tot clubul!
riv_gms is offline  
Old 19-10-11, 15:53   #4
riv_gms
Opel Driver

Stage 5
 
riv_gms's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,411
Member of:
[Opel]
[DACIA]
Default Re: Concurs BILIARD

Quote:
Originally Posted by riv_gms View Post
Trebuie sa indeplinesti niste conditii Boby
SE POATE INCHIDE!
riv_gms is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -