Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-04-08, 01:15   #46
TheMaax
Ford Driver

Stage 5

TheMaax's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Cursele in mass-media

Quote:
Originally Posted by tre View Post
pai ce militiencele sug pixul? nah, nu cred, is femei serioase ce naibilor.
NUUUU de unde il fac sa dispara si sa apara de zici ca ale dracu sunt David Cooperfield (Faza asta am vazut-o prin Nord prin spatele unui bloc dar bagami-as ceva in capu meu de destept chiar in ziua aia nu aveam aparatul la mine)

Vibe e un fiat gri sobolan mai intreaba baietzi ce nr ca nu il mai stiu dar din cate stiu si mam documentat o leaca ar fi o televiziune locala , alpha cred

Last edited by TheMaax; 07-04-08 at 01:17.
TheMaax is offline  
Old 07-04-08, 08:11   #47
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Cursele in mass-media

Quote:
Originally Posted by TheMaax View Post
Cum sa nu , daca politia opreste un dobitoc cum am vazut aseara pe bulevard ca omoara masina ............ gata nene e racer si facea curse dar probabil ala e un alt dobitoc ce are o cucuvea langa el si vrea so "ude" si sa -si de-a aere ca altfel nu are cum, dar nu conteaza nene daca depasesti viteza de 50km/h in orash esti racer nene .......................... bah idiotilor oricare ati fii voi daca vedeti bine cititi si bagati la testele alea proaste, Raceri din Ploiesti sunt o comunitate pasnica de pasionati ai motoarelor de orice gen si nu suntem atat de idioti sa alergam masinile prin orash si nici bani daca ne opriti sa va dam ca stim cateva cazuri filmate chiar care vor ajunge in curand si la televiziuni .............. idiotilor ca mi-am rupt masina prin caca...asta de orash mergand si cu viteza legala!

P.S. 1 Mai shimba-ti masina aia de radar ca devine enervant galbenul ala
P.S. 2 Daca vreti sa face-ti "o treaba" cu domnisoarele agente, mai bine zis daca vreti "sa le ajuta-ti sa avanseze in grad", nu o mai face-ti chiar asa in vazul lumii in spatele blocurilor ........................ idiotilor.
P.S. 3 Acesta este un mesaj ptr cei din Fiat-ul cu camera care se cred mari jurnalisti .................... o sa va bag camerele alea in cea mai intunecata gaura a corpurilor voastre, apoi s-o lige-ti precum o acadea .
P.S. 4 I D I O T I L O R
dar gramatica.... unde ai pierdut-o? din demarajul furios a ramas in urma?

si aia cu UNDERLINE e o propozitie fooooarte tare. tu o crezi? pe langa logica ei....racerii sunt pasnici.
sa iti arat posturile unora de pe aici de pe forum care se lauda cu viteze cu 3 cifre pe diferite bulevarde din oras? cauta topicul ala cu cea mai rapida masina condusa....

nu mai sariti frate ca sunteti nevinovati cand postati cum o faceti. nu tu maxx, dar stiu ei cine.

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline  
Old 07-04-08, 12:08   #48
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]